Căutare Live

Oana Roman a slăbit 16 kilograme. Ce dietă a ținut vedeta și care e secretul ei

Oana Roman a venit la XNS și ne-a împărtășit secretul ei cu care a reușit să slăbească, aratând acum mult mai suplă.

Oana Roman a slăbit 16 kilograme. Ce dietă a ținut vedeta și care e secretul ei

instagram

Deși inițial Dan Capatos a spus că poate și îmbrăcămintea neagră o ajută, Oana a declarat că e gata să se măasoare pentru a demonstra cât a slăbit. În ciuda tuturor eforturilor sale, Oana Roman a precizat că gura lumii va continua să vorbească.

“Dacă ești gras, de ce ești gras? Dacă ești slab, de ce ești slab? De ce ai slăbit? Dar de ce minți?”, spune Oana, cu privire la replicile cu care se confruntă din partea curioșilor.

Totul a început ca un pariu, cu o prietenă de-a ei, care are o clinică cu mai multe aparate performante pentru slăbit. Oana a acceptat provocarea și a mers la Ploiești regulat pentru a face aceste proceduri de remodelare corporală. Oana Roman a mărturisit că a început cu criolipoliza, o procedură ce constă în înghețarea țesutului adipos la -11, iar în decurs de 2 săptămâni, acesta se elimină din organism.

Într-I astefel de ședință, Oana a spus că poți scăpa de 3-5 centimetri. De asemenea, Oana a venit cu măsurătorile făcute înainte și după proceduri. Vedeta mărturisește că va continua să meargă săptămânal să facă procedurile care au ajutat-o atât de mult.

Pe lângă toate aceste proceduri, Oana a ținut și o dietă care se baza mult pe înfometare. Ea a început să mânânce din ce în ce mai puțin și dacă mânca seara, a doua zi mânca după ora 14.

“Între ultima masă de seara și prima masă de a doua zi trebuie să treacă minim 14 ore”, ne explică Oana.

Pentru a avea mai multă energia, Oana Roman a băut și un ceai care ajută la slăbit și inhibarea senzației de foame. Toate aceste lucruri combinate au ajutat-o pe Oana să slăbească 16 kilograme.

De asemenea, Oana a mărturisit că după naștere a avut nevoie de o intervenție chirurgicală salvatoare deoarece era în pericol din cauza unei infecții puternice. În urma operației, specialiștii au constatat că mușchii abdominali erau foarte afectați, iar operația a ajutat la refacerea țesutului bolnav, dar nu și a mușchilor. De aceea, Oana nu poate face deloc sport sau efort fizic.

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat! Ce se va întâmpla cu băiețelul celor doi... Fetița din imagini a devenit una din cele mai dorite cântărețe. Ce fel de copilărie a avut Rita Ora și cum arată la 30 d...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x