Oana Roman, disperată! Isabela s-a îmbolnăvit, iar apoi a rămas fără cel mai de preţ ajutor al său

Oana Roman a trecut prin clipe de groază zilele trecute, din cauza fetiței sale. Isabela s-a îmbolnăvit, așa că a trebuit să plece de urgență la spital, la miezul nopții. 

Oana Roman a trecut prin clipe de groază zilele trecute, din cauza fetiței sale. Isabela s-a îmbolnăvit, așa că a trebuit să plece de urgență la spital, la miezul nopții.

Oana a venit la ”Star Matinal” în premieră și a vorbit despre ultimele proiecte ale sale, dar și despre care este în acest moment relația cu soțul său.

”Eu așa sunt. Au fost foarte multe probleme în ultimii doi ani, de când am născut. Eu nu am putut munci foarte mult timp și nici cu banii nu am stat foarte bine. Fetița mea este motorul care mă ajută să merg mai departe. Uneori pare o muncă de Sisif. Viața mea a fost o luare de la capăt permanentă și credința este foarte importantă”, a spus Oana.

Vedetă a mai vorbit și ce îi lipsește foarte mult, dar și ce ar schimba în viața sa, dacă ar putea:

”Nu pot să schimbi, dar anumite decizii le-aș fi putut lua diferit. E greu să mă întorc. Dacă am făcut-o sau nu am făcut-o. Lucrurile ne-au unit mai mult decât ne-am fi așteptat. Faptul că am stat să discutăm. Asta ne-a făcut bine și nouă. Acum suntem o familie cu adevărat fericită, că suntem doar noi cu Isabela”, a mai spus Oana la Antena Stars.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri