Oana Roman, în costum de baie după ce a slăbit peste 20 de kilograme. S-a pozat în vacanță și le-a arătat tuturor imaginea

Oana Roman a adoptat de un an de zile un alt stil de viață, iar corpul ei a trecut printr-o transformare. Vedeta a slăbit mult datorită unui stil de viață sănătos, dar și prin intermediul unor tratamente corporale.

Oana a plecat în vacanță, în Egipt, iar fanii s-au bucurat deja de primele imagini

Instagram

Recent, vedeta a pleat în vacanță, în Egipt, iar fanii s-au bucurat deja de primele imagini. Oana Roman s-a pozat relaxată la soare, în costum de baie și zâmbitoare. Fanii i-au urat vacanță plăcută și au rămas impresionați de felul în care arată.

Sunt mulți și cei care au scris că se bucură pentru vedetă că a plecat să se relaxeze, mai ales că în ultimul timp nu a avut parte de liniște.

Invitată la XNS, Oana Roman i-a spus lui Dan Capatos că totul a pornit de la un pariu cu o prietenă. Vedeta a mărturisit că a început cu criolipoliza, o procedură ce constă în înghețarea țesutului adipos la -11 grade, iar în decurs de 2 săptămâni, acesta se elimină din organism și că pentru acest lucru a făcut regulat drumuri la Ploiești, acolo unde amica ei deține o clinică de remodelare.

Mama Oanei Roman, probleme de sănătate

Mioara Roman în vârstă de 80 de ani a fost externată recent din spital, după ce a avut nevoie de o operație. Oana Roman și sora ei Catinca au mers la spital pentru a-și lua mama acasă.

Mioara Roman a fost spitalizată, a fost internată la ATI și a suferit o operație pentru a i se înlătura colecistul.

„Gata, am luat-o pe mama și pentru că m-ați tot întrebat, uite-o și pe sor-mea, e cu noi, mama e în spate și suntem bine și mergem acasă”, a spus Oana Roman într-un videoclip postat pe Instastory.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

Oana Roman, declarații despre divorțul de Marius Elisei
Oana Roman a decis să vorbească despre subiectul delicat care a dus la despărțirea de Marius Elisei chiar în platoul emisiunii Xtra Night Show. Aceasta a oferit telespectatorilor informații importante despre ceea ce a făcut-o să divorțeze după aproape 6 ani de căsnicie.

Vedeta a discutat despre mai multe probleme care au apărut în viața ei în ultima perioadă, printre care și despărțirea de Marius Elisei.

Oana Roman a mărturisit că a ajuns să semneze actele pentru divorț, însă nu și-a dorit să ofere mai multe detalii, pentru că subiectul este unul foarte delicat.

Ultimele știri