Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți: „O să fiu, în sfârșit, mămică!”

Vestea momentului, în showbiz! Oana și Viorel Lis vor deveni părinți. Fericitul cuplu a dat detalii inedite despre bebelușul pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți: „O să fiu, în sfârșit, mămică!”

„Ne dorim un copil și o să reușim, până la urmă. Vreau să-l fac pe Viorel cel mai bătrân tătic din lume”, a spus Oana Lis, la Antena Stars.

Cei doi au dezvăluit că vor adopta un copil. În trecut, Oana a încercat să rămână însărcinată cu ajutorul medicinei moderne, însă fără succes. Cuplul a depus actele pentru adoptarea unei fetițe sau a unui băiețel, însă demersul a fost oprit de pandemia de coronavirus.

„Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actul acesta trebuia să-l iau și eu și Viorel, cum nu am mai putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a declarat soția fostului primar al Bucureștiului în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„M-a impresionat și Viorel, pentru că eu mă gândeam să ne mutăm noi în sufragerie și să lăsăm copilul în dormitor. Dar Viorel a spus că îi va ceda copilului camera lui, unde-și ține el biletele și-și petrece timpul”, a mai dezvăluit Oana Lis.

Recomandari