Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Cum o trezește soțul pe Oana Zăvoranu! Imagini din așternutul celor doi! Totul a fost filmat! |Video

Oana Zăvoranu le-a arătat fanilor momente din intimitate. Cum a fost surprinsă vedeta de soțul său, în așternuturi!

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au demonstrat de fiecare dată că sunt un cuplu fericit, care se înțelege bine și se iubesc enorm. Dovadă stau atât declarațiile, cât și aparițiile celor doi, fiind mereu cu zâmbetul pe buze atunci când se află unul în compania celuilalt.

Ștefania lui Speak s-a lansat în afaceri! Care este proiectul de suflet al frumoasei artiste! |Foto

Oana și Alex au arătat mereu că nu au inhibiții atunci când vine vorba despre viața lor personală și nu au deloc rețineri să împărtășească cu admiratorii, momente din intimitatea lor.

Recent, Oana Zăvoranu și soțul său de viață le-au dezvăluit internauților faptul că se află în vacanță, la Mamaia. Pe lângă distracție, pe timpul șederii lor, aceștia s-au bucurat și de clipele de odihnă.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, dezvăluiri din așternuturi

Soțul Oanei a filmat-o pe artistă în timp ce dormea, iar pentru că era dornic să meargă la plajă, Alex Ashraf a trezit-o, însă într-un mod cu totul inedit.

Cum arată sora Ramonei Olaru! Cât de mult seamănă între ele cele două tinere |Foto

La auzul vocii soțului său, actrița s-a trezist instant și și-a dus mâna pe față. Amuzată de faptele partenerului ei, Oana Zăvoranu a postat filmulețul respectiv. Ba mai mult, Oana a lansat si o provocare pentru urmăritoarele ei.

Așa m-a trezit ieri soțiorul meu 😂😂😂 Voi ați fi rezistat sau l-ați fi bătut? 😫😫😫 Hai să vad cum vă trezesc soții voștri, ok? Vă provoc la un #challenge. Love ❣️”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Recomandari