Obiective precise pentru sexy-prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”. Gina Pistol își dorește un pelerinaj de poveste în noul an

Toată lumea ar vrea să ştie dacă se visează mireasa lui Alin Cocoş, însă Ginei Pistol îi zboară gândul nu la căsătorie, ci la o lungă călătorie

Toată lumea ar vrea să ştie dacă se visează mireasa lui Alin Cocoş, însă Ginei Pistol îi zboară gândul nu la căsătorie, ci la o lungă călătorie. Frumoasa blondă de la Antena 1 a intrat în 2017 cu dor de ducă, iar dacă timpul i-ar permite, la câte destinaţii are pe lista de dorinţe, sigur ar ţine-o numai într-o vacanţă tot anul!

Gina nu pare să simtă presiunea unei căsătorii şi a ma­ternităţii, presiune pe care o pun pe umerii ei nu neapărat anii din buletin, 36 la număr, cât fanii şi lumea mondenă. Ca dovadă, printre dorinţele ei cele mai fierbinţi pentru 2017 nu se regăseşte oficializarea relaţiei cu Alin Cocoş, fiul controversatului afacerist Dorin Cocoş, ci o listă lungă cât postul Paştelui cu destinaţii de vacanţă. “În 2017 aş vrea să călătoresc mai mult. Aş vrea să trec prin Scoţia, Irlanda, Japonia, Malaezia, Cambodgia şi Vietnam”, a declarat pentru Libertatea Gina Pistol.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri