Octavia Geamănu se mândrește cu un fiu superb. Cât de mare s-a făcut Andrei, băiețelul prezentatoarei

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului de weekend, se mândrește cu un băiețel superb, în vârstă de 4 ani.

Octavia Geamănu s emândrește cu un băiețel superb, în vârstă de 4 ani

Instagram

La cei 36 de ani ai săi, prezentatoare Observatorului de weekend este o mama și o soție împlinită. Fiul ei Andrei are 4 ani și se pare că moștenește frumusețea de la mama lui. Octavia Geamănu este activă pe rețelele scoaiale și împărtășește cu fanii imagini din timpul momentelor petrecute în sânul familiei.

Octavia Geamănu a demonstrat că este o mămică implicată în ceea ce privește desoperirea pasiunilor fiului său, Prezentatoarea Observatorului de weekend a postat de-a lungul timpului imagini cu micuțul Andrei pictând, înotând, sau făcând echitație.

De asemenea, frumoasa prezentatoare postează des imagini cu ea și fiul său plimbându-se, sau pur și simplu petrecând timp împreună.

„Nouă ne plac oamenii veseli, care zâmbesc mai ales atunci când se împiedică, sau care atunci când plouă nu privesc în jos decât să mai vadă o baltă în care să sară. Că să știți, în caz că ne întâlnim”, a scris Octavia Geamănu în dreptul unei fotografii în care îl ține în brațe pe micuțul Andrei.

Citește și: Ce copil simpatic are Octavia Geamănu! Puștiul e o adevărată explozie de energie!

Octavia Geamănu s-a căsătorit cu Marian Ionescu în 2020

Prezentatoarea Octavia Geamănu, în vârstă de 36 de ani și tatăl copilului ei, liderul trupei Direcția 5, Marian Ionescu, în vârstă de 57 de ani s-au căsătorit în luna ianuarie a anului 2020.

„La începutul anului ne-am decis, fără să stăm vreun pic pe gânduri, să facem cununia religioasă cât mai curând. În stilul nostru. Nu recomand! A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar îmi lipsea rochia de mireasă simplă şi superbă pe care mi-o doream brusc. Însă, mai mereu, cel puţin în cazul meu, lucrurile se lămuresc. De multe ori chiar în ultimul moment“, a scris pe rețelele sociale în urmă cu un an, pe rețelele sociale.

Citește și: Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios. Imagini de la fericitul moment

Pe lângă activitățile pe care le face alături de mama lui, Andrei este încântat și să meargă la grădiniță, potrivit mamei sale: „Andrei a fost în al nouălea cer de bucurie că a început grădiniță. Educația, indiferent de vremuri, trebuie să fie o prioritate. Gânduri bune! Să fim sănătoși cu toții!”, a scris Octavia Geamănu la începutul anului școlar, pe rețelele sociale.

Recent, Octavia Geamănu a împărtășit cu fanii o poveste frumoasă despre prietenie. Prezentatoarea Observatorului a mărturisit că ea și o prietenă și-au proiectat viitorul încă din copilărie, Octavia dorindu-și mereu să aibă un băiețel și să lucreze în televiziune.

„Ne știm de când eram mici, de când visam amandoua la ce-o să facem când vom fi mari. Gabi își dorea o fetiță, eu un băiețel. Ea își dorea să devină avocat, eu să lucrez în televiziune. Ne-am îndeplinit toate dorințele, am ras și-am plâns împreună de multe ori. Azi o sărbătorim pe Ambră, fetiță minunată a prietenei mele”, a povestit Octavia Geamănu.

Ultimele știri