Antena Căutare

S-a terminat. Soțul Mădăline Manole a primit LOVITURA DE GRAȚIE. Petru Mircea este la pământ!

După dispariția prematură și șocantă a Mădălinei Manole, soțul artistei a încercat să uite de acuzațiile care i-au fost aduse în mod constant de către fanii regretatei „fete cu părul de foc”

După dispariția prematură și șocantă a Mădălinei Manole, soțul artistei a încercat să uite de acuzațiile care i-au fost aduse în mod constant de către fanii regretatei „fete cu părul de foc”.

Așa că petru Mircea a decis să își refacă viața lângă o frumoasă cântăreață de muzică populară pe nume Geanina Manea. Relația celor doi a mers bine până în urmă cu câteva luni, atunci când a apărut un zvon care dădea ca sigură despărțirea celor doi.

Ceea ce părea o răutate a devenit o certitudine după ce tânăra a recunoscut că este o femeie singură, relația cu Petru Mircea ajungând la final.

Marcel Toader, probleme financiare după divorţul de Maria Constantin: "A venit să îmi ceară 36.000 de euro"... Sfâșietor! Mesajul transmis de o prietenă Denisei Răducu i-a lăsat pe fanii regretatei artiste în lacrimi: ”Prima toamnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x