Căutare Live

S-a terminat. Soțul Mădăline Manole a primit LOVITURA DE GRAȚIE. Petru Mircea este la pământ!

După dispariția prematură și șocantă a Mădălinei Manole, soțul artistei a încercat să uite de acuzațiile care i-au fost aduse în mod constant de către fanii regretatei „fete cu părul de foc”

După dispariția prematură și șocantă a Mădălinei Manole, soțul artistei a încercat să uite de acuzațiile care i-au fost aduse în mod constant de către fanii regretatei „fete cu părul de foc”.

Așa că petru Mircea a decis să își refacă viața lângă o frumoasă cântăreață de muzică populară pe nume Geanina Manea. Relația celor doi a mers bine până în urmă cu câteva luni, atunci când a apărut un zvon care dădea ca sigură despărțirea celor doi.

Ceea ce părea o răutate a devenit o certitudine după ce tânăra a recunoscut că este o femeie singură, relația cu Petru Mircea ajungând la final.

Marcel Toader, probleme financiare după divorţul de Maria Constantin: "A venit să îmi ceară 36.000 de euro"... Sfâșietor! Mesajul transmis de o prietenă Denisei Răducu i-a lăsat pe fanii regretatei artiste în lacrimi: ”Prima toamnă...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri