Căutare Live

Olivia Wilde și Jason Sudeikis, surprinși în ipostaze tandre după ce au anunțat că se despart după 10 ani de relatie si doi copii

Olivia Wilde și Jason Sudeikis au fost surprinși de paparazzi îmbrățișându-se, deși cei doi nu mai formează un cuplu.

Olivia Wilde și Jason Sudeikis, surprinși în ipostaze tandre după ce au anunțat că se despart după 10 ani de relatie si doi copii

profimedia

Frumoasa actriță Olivia Wilde și logodnicul ei, Jason Sudeiki, s-au despărțit după o logodnă de 7 ani și 2 copii. Ei sunt părinții lui Otis, în vârstă de 6 ani, și ai lui Daisy, în vârstă de 4 ani. Vestea separării lor i-a șocat pe fani, dar noile fotografii cu ei îmbrățișânsu-se i-au înduioșat.

Noua ipostază în care au fost fotografiați arată că, în ciuda despărțirii, Olivia și Jason au rămas buni prieteni. Olivia, în vârstă de 36 ani, și Jason, în vârstă de 45 ani, au început o frumoasă poveste de dragoste în urmă 9 ani, în 2011 și s-au logodit un an mai târziu.

Împărțind custodia celor doi copii ai săi, Olivia și fostul iubit par că se descurcă exemplar în noua ipostază și că împreună au găsit o cale prin care să îi crească pe Diasy și Otis fără ca aceștia să simtă lipsa unuia dintre părinți.

O sursă apropiată a celor doi a dezvăluit pentru publicația People că pentru Olivia și Jason copii lor reprezintă o prioritate. Tocmai de aceea, ei au rămas prieteni apropiați. Cauza despărțirii celor doi a constat în neînțelegerile survenite atunci când trebuiau să se decidă unde să locuiască.

Jason își dorea să rămână în New York, pe când Olivia prefer Los Angeles. Cu toate acestea, relația celor doi faimoși actori s-a încheiat fără drame și certuri. Fiecare a ales să meargă pe drumul său, fiind ocupați cu carierele pe care le au.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cea mai tânără milionară sub 30 de ani, poze dezinhibate la piscină. Cum a făcut avere la o vârstă atât de fragedă...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri