Ombladon este un nume mare în industria hip-hop, dar puțini știu că are o iubită. Cine este femeia care îl face fericit

Ombladon este artistul despre care de-a lungul timpului au curs multe rânduri în presa de la noi din țară.

Ombladon, imagini cu iubita sa, o brunetă focoasă

Instagram

El și Cheloo, pe lângă faptul că formează una dintre cele mai cunoscute trupe de hip-hop din România, sunt și cei mai buni prieteni. Ambii preferă însă șă-și țină departe de ochii presei familiile și evenimentele persoanale.

Dacă Cheloo îi ferește pe copiii săi de ochii presei, Omblandon se ascunde în mulțime atunci când nu este pe scenă, oricât de vehement ar părea pe scenă. Acesta are conturi pe rețelele de socializare, dar publică doar imagini cu el și foarte rar cu frumoasa sa iubită.De-a lungul timpului s-au știut foarte puține informații despre viața persoanală a lui Omblandon, dar iată că acum, chiar dacă nu o face cu surle și trâmbițe, din când în când își mai bucură fanii cu imagini în care apare alături de iubita sa frumoasă.


/p>


Cine este femeia din viața lui Ombladon

Potrivit libertatea.ro și unsitedemuzică, Omblandon se iubește cu o brunetă focoasă, pe care a ținut-o departe de ochii presei. Numele ei este Sorina Ioniță și nici ea nu este străină de industria muzicală de la noi din țară, în trecut ea făcând parte din trupa Senzual.

Sorina Ioniță este cunoscută în mediul online drept MC So, iar acum este animatoare și MC în cluburi. Potrivit surselor menționate mai sus, cei doi s-au cunoscut la mare, într-un club din stațiunea Costinești, acolo unde Sorina avea un contract.

Numele complet al lui Ombladon este Bogdan Ionuț Păstacă, iar acesta face parte din trupa Paraziții încă de la început.

Ultimele știri