Oprah Winfrey a devenit prima femeie de culoare care a primit un Glob de Aur pentru întreaga ei activitate

Oprah Winfrey, una dintre cele mai bogate și influente figuri de pe planetă a devenit duminică seara prima femeie de culoare care a primit un Glob de Aur pentru întreaga ei activitate. A fost, fără doar și poate, un moment emoționant și puternic inspirațional de la ceremonia decernării Globurilor de Aur 2018.

Oprah Winfrey, una dintre cele mai bogate și influente figuri de pe planetă a devenit duminică seara prima femeie de culoare care a primit un Glob de Aur pentru întreaga ei activitate. A fost, fără doar și poate, un moment emoționant, dar și unul puternic inspirațional de la ceremonia decernării Globurilor de Aur 2018.

Oprah a ținut un discurs de susţinere a celor care au denunţat comportamentul sexual inadecvat de la Hollywood şi nu numai, potrivit Reuters. Winfrey le-a mulțumit femeilor care şi-au împărtăşit poveştile lor privind hărţuirea sexuală şi abuzurile suferite. Ea a mai spu că "o nouă zi este la orizont" pentru fete şi femei.

Cea mai îndrăgită prezentatoare tv și manager al propriului post de televiziune (OWN), Winfrey, 63 de ani, a fost revanșată pentru că, de-al lungul vremii, a devenit atât un model pentru femei cât şi o persoană care a promovat personaje feminine puternice. Nu degeaba fanii ei îi cer lui Oprah să candideze la președinția Statelor Unite ale Americii.

În semn de soșlidaritate cu victimele care au ieșit public să spună că au fost agresate sexual, Oprah, ca și celelalte vedete ale Hollywood-ului, a purtat o ținută neagră.

Cu priemiul Cecil B De Miile, Oprah Winfrey se alătură unor personalități precum Meryl Streep Steven Spielberg, Barba Streisand și Sophia Loren.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri