Căutare Live

Ovidiu Ioanițoaia, mesaj emoționant! „Vocea lui Cristian Țopescu a rămas întipărită în memoria unui întreg popor”

Jurnalistul sportiv Ovidiu Ioanițoaia a intrat în convorbire directă la Antena 3 pentru a vorbi despre colegul și prietenul său, Cristian Țopescu.

Jurnalistul sportiv Ovidiu Ioanițoaia a intrat în convorbire directă la Antena 3 pentru a vorbi despre colegul și prietenul său, Cristian Țopescu.

Vădit marcat de această pierdere mare din peisajul jurnalismului sportiv din România, Ovidiu Ioanițoaia i-a adus regretatului Cristian Țopescu un omagiu emoționant: „Vocea lui a rămas întipărită în memoria unui întreg popor”

Cunoscutul om de televiziune Cristian Țopescu a murit în după amiaza zilei de 15 martie, la Spitalul Elias din București, unde a fost internat mai multe zile la terapie intensivă.

Cristian Ţopescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe. Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

Sursa: Antena3

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Mesajul CUTREMURĂTOR al Cristinei cu puține ore înainte de MOARTEA LUI CRISTIAN ȚOPESCU: „Poate a fost o greșeală că...”...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri