Ozana Barabancea, Crina Matei şi Lia Bugnar au defilat pe bulevardele din Capitală. Cum au apărut vedetele în fața tuturor

Vremuri bune se anunţă pentru industria fashion din România. Tinerii designeri încearcă să reîmprospăteze moda românescă prin idei îndrăzneţe, dar şi prin multă culoare. Asta au încercat să aducă şi în cele mai noi colecţii, prezentate chiar în inima Bucureştiului: să arate că a fi diferit nu e deloc un lucru rău.

Designerii îşi fac astfel loc pe o piaţă care în România valora anul trecut peste 18 miliarde de lei.

Bulevardul Unirii din inima Capitalei a devenit pentru câteva ore podium pentru prezentare de modă. Evenimentul a adus în acelaşi loc tineri designeri români care şi-au prezentat creaţiile pentru următorul sezon.

"Aceasta este poate una dintre cea mai interesantă iniţiativă de susţinere a tinerilor designeri Şi este foarte important pentru că majoritatea nu mai au unde să se manifeste. Foarte puţini aveau showroom-uri şi au putut să le şi intreţină. În momentul astă este totul foarte fragil, şu eu chiar cred în moda românească", spune Alin Gălăţescu- critic de modă.

Raluca Lupulescu este unul dintre creatorii care au propus la eveniment ţinute ce explodează de culoare şi creativitate.

"Pe mine mă inspiră natura dar şi oamenii. Îmi plac hainele sofisticte şi deasupra tuturor acestor lucruri să fie unicat. Mă ţin tare să continui conceptul şi să rămână unicat", spune Raluca Lupulescu-designer.

"Sunt foarte frumoşi. Designerii tineri chiar aduc ceva nou în moda românească şi mi se pare că sunt în creştere continuă", spune Ileana Popa- producător.

Curajul a fost cuvântul care a dominat seara. Printre modelele care au defilat au fost femei de succes ca Ozana Barabancea, Crina Matei şi Lia Bugnar.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri