Căutare Live

Pamela Anderson își trăiește a doua tinerețe la 50 de ani! Vedeta are un nou iubit celebru, pe care-l vizitează” în ţinute care devin tot mai sexy”

Actriţa canadiană Pamela Anderson, care este şi un fotomodel de succes şi o renumită activistă pentru drepturile omului, are o relaţie romantică cu Julian Assange, informează dhnet.be, citat de news.ro

Actriţa canadiană Pamela Anderson, care este şi un fotomodel de succes şi o renumită activistă pentru drepturile omului, are o relaţie romantică cu Julian Assange, informează dhnet.be, citat de news.ro

Potrivit New York Post, starleta canadiană ar fi efectuat mai multe vizite la ambasada din Londra a Ecuadorului, pentru a petrece mai mult timp în compania lui Julian Assange.

Julian Assange s-a refugiat în acea ambasadă în 2012 pentru a evita extrădarea în Suedia, unde riscă să fie judecat pentru acuzaţia de agresiune sexuală. Extrădarea în Suedia ar putea fi urmată de extrădarea în Statele Unite, unde ar putea fi anchetat pentru dezvălurile făcute în cadrul dosarului WikiLeaks. Situaţia lui ar putea să se schimbe în viitorul apropiat, deoarece, în urma alegerilor din Ecuador, statul sud-american ar putea să îi ceară să părăsească ambasada sa din Londra.

Dar, pentru moment, se pare că Julian Assange are o viaţă liniştită la Londra. Pamela Anderson l-a vizitat de mai multe ori, ”în ţinute care deveneau tot mai sexy”, a dezvăluit o sursă citată de New York Post.

Invitată în emisiunea radiofonică australiană ”Kyle and Jackie O Show”, starleta canadiană a făcut câteva confidenţe pe această temă. ”Am petrecut mai mult timp vorbind cu Julian Assange decât am vorbit cu toţi foştii mei soţi la un loc”, a spus ea.

Jurnaliştii australieni i-au pus tot mai multe întrebări, iar Pamela Anderson, încântată, a lăsat să îi scape câteva chicoteli, înainte de a face o nouă dezvăluire: ”Nu a fost niciodată intenţia mea ca această relaţie să devină romantică”.

”Am mers acolo doar pentru a ne uni forţele pentru a susţine împreună un proiect important. Însă astfel de lucruri se întâmplă. El este formidabil... Întotdeauna am crezut că aş fi o bună primă doamnă. Dacă ar trebui să aleg un lider mondial pentru a-mi reface viaţa, acesta ar fi Julian Assange”, a adăugat ea.

În ceea ce priveşte cazul Assange, Pamela Anderson consideră că acuzaţia de viol ce i-a fost adusă lui Julian Assange este ”ridicolă” şi a spus că va face ”totul pentru a îl susţine”.

GALERIE FOTO! Thalia, regina cristalelor! Deși a trecut de prima tinerețe și nu mai are corp de fotomodel, artista a apă... Wow, cea mai tare surpriză după ce a devenit majoră! Nicole Cherry: “MARE ANUNȚ! Vreau să-mi fiți alături”...
Ultimele știri