Căutare Live

Parada sexi post Oscar

Dintre toate petrecerile post Oscar, cea oferita de Elton John a fost memorabila. Si asta multumita divelor si starletelor care s-au adunat laolalta, oferind care mai de care surprize mai mari.

Katie Price, alias Jordan, a fost vedeta petrecerii si asta din simplul motiv ca a suferit o transformare fizica neasteptata.

Katie Price si-a facut aparitia intr-o rochie lunga, albastra, foarte putin decoltata, a purtat parul strans intr-un coc si a renuntat la machiajul strident cu care isi obisnuise publicul.


Victoria Beckham a fost o aparitie plina de sarm, purtand una dintre creatiile proprii, o rochie de culoarea pielii despre care spusese ca o va purta in seara Oscarurilor cu saptamani in urma.

La masa cu ea a stat si Heidi Klum, intr-o forma de zile mari, purtand in ciuda varstei si a faptului ca tocmai a redevenit mamica, o tinuta proaspata, aproape adolescentina.

Venus Williams a facut nota discordanta. In ciuda formelor generoase, ea a purtat o rochie alba, vaporoasa si taiata chiar pe talie.


Sursa foto: www.thedailymail.co.uk

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Neri per Caso canta doamnelor din Romania...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri