Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au ajuns la IML Constanța. Se așteaptă primele rezultate ale necropsiei

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au ajuns în urmă cu puţin timp la Institutul de Medicină Legală din Constanţa acolo unde vor fi gata  rezultatele necropsiei. Concluziile legiştilor ar putea elucida misterul care planează în jurul decesului designerului.

Durere fără margini la Constanța! Părinţii lui Răzvan Ciobanu au ajuns în urmă cu puţin timp la Institutul de Medicină Legală, acolo unde vor fi gata în scurt timp rezultatele necropsiei. În aceste momente extrem de triste, părinții îndurerați își plâng fiul mort într-un accident rutier și nu își pot explica tragedia

Concluziile legiştilor ar putea elucida misterul care planează în jurul decesului designerului.

Între timp, anchetatorii iau în calcul toate ipotezele şi vorbesc despre un accident din cauza unei probleme medicale sau un act intenţionat. Nu exlud nici varianta unei supradoze sau chiar crima.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște. Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un accident de circulație petrecut în Săcele, județul Constanța. Creatorul de modă era singur în mașină și ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de mai mulți copaci.

A doua zi de Paște este ziua în care începe Săptămâna Luminată, iar credința spune că sufletele celor care mor în această săptămână se duc direct în Rai, indiferent de păcatele avute, întrucât porțile acestuia sunt deschise.

De asemenea, în această perioadă, se spune că sunt primite și sufletele aflate în chinurile Iadului ale celor căzuți în păcat de la Adam și Eva. În aceste zile, însă, este interzis a se posti, întrucât bucuria biruinţei lui Hristos asupra morţii, „cu moartea pre moarte călcând”, trebuie sărbătorită cum se cuvine de orice credincios. Urarea „Hristos a înviat!” urmată de răspunsul „Adevărat a înviat!” devine de acum salutul obişnuit între credincioşii creştini, până la Înălţarea Domnului, vreme de 40 de zile.

Recomandari