Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

VIDEO! Patruped cu personalitate.Căţelul Lorei a început să se urce pe masă!

VIDEO!-Maxi, căţeluşul juratei de la "Next Star” a devenit, în scurt timp, răsfăţatul familiei

Maxi, răsfăţatul familiei

Facebook

Maxi, căţeluşul juratei de la “Next Star” a devenit, în scurt timp, răsfăţatul familiei 

Deşi soţul său o alintă de fiecare dată când se află în liniştea căminului conjugal, Lora nu mai este cea mai răsfăţată fiinţă din casă. O dovedeşte ultima filmare postat de artistă pe contul său de Facebook, în care apare căţeluşul său Maxi.

Patrupedul, un Yorkshire Terrier, care a devenit în scurt timp răsfăţatul cuplului Lora – Dan şi asta se poate observa atunci când stăpâna sa îi permite să urce pe masă sau să-şi facă de cap.

Multe dintre vedetele momentului au “în dotare” un astfel de căţeluş a cărei greutate maximă nu poate depăşi trei kilograme, iar dacă ţinem cont că până în 1995 un animăluţ aparţinând acestei rase era deţinătorul al recordului pentru cel mai mic câine din lume, ne putem închipui de unde vine apetenţa starurilor în a-şi achiziţiona un asemenea “prieten”

Pentru cei care vor să-şi achiziţioneze un căţeluş din aceeaşi rasă, trebuie să spunem că preţul unui puişor de Yorkshire Terrier este de 3000 de lei.

În trecut, britanicii foloseau câinii din această rasă pentru dibăcia de care dădeau dovadă atunci când prin gospodăriile oamenilor mişunau şoarecii sau şobolanii, iar terrieri reuşeau să facă “ordine” mai ceva decât pisicile.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro