Căutare Live

Paul McCartney, concert-surpriza la un liceu din SUA

Se asteptau sa urce pe scena Lady Gaga, Justin Timberlake sau Beyonce, dar s-au trezit ca vine sa le cante chiar Paul McCartney. Elevii unui liceu din New York au avut parte de un concert-surpriza, sustinut de legenda trupei The Beatles, relateaza ABC News.

400 de elevi au avut parte de surpriza vietii lor, in momentul in care l-au vazut pe Paul McCartney urcand pe scena amfiteatrului scolii. Desi niciunul dintre ei nu era nascut in momentul in care britanicul era in voga, au stiut versurile melodiilor sale si au cantat la unison.

Artistul in varsta de 71 de ani a raspuns i la cateva intrebari din partea tinerilor care invata la liceul de arta din New York.

Pe langa asta, Paul McCartney le-a spus si regula pe care o urma atunci cand lucra impreuna cu John Lennon: „Nu voiam sa facem acelasi lucru de doua ori”.

Foto: Hepta

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... FOTO! Schwarzenegger si-a facut boxe pentru iPad din pahare de hartie...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri