Căutare Live

Paula Chirilă, despre debutul la „Mireasă pentru fiul meu”: „Nu știam cum mă cheamă nici cu buletinul în mână!”. INTERVIU

Paula Chirilă este noua prezentatoare a reality-show-ului difuzat de Antena 1. Deși este o persoană foarte dezinvoltă și curajoasă în fața camerelor de luat vederi, frumoasa blondă a dezvăluit că noua experiență a fost foarte solicitantă din punct de vedere emoțional

Paula Chirilă este noua prezentatoare a reality-show-ului difuzat de Antena 1. Deși este o persoană foarte dezinvoltă și curajoasă în fața camerelor de luat vederi, frumoasa blondă a dezvăluit că noua experiență a fost foarte solicitantă din punct de vedere emoțional.

- Pe o scala de la 1 la 10, la ce cote au ajuns emotiile tale inainte de a intra in direct la “Mireasă pentru fiul meu”?

- 20. Mã simţeam întocmai ca la un salt cu paraşuta. Aveam un gol în stomac, îmi tremurau genunchii, dacã mã luai repede nici nu mai ştiam cum mã cheamã, cu buletinul în mânã.

- Cum a fost experienta moderarii unei emisiuni cu o durata atat de mare?

- Dupa ce intri în direct şi te acomodoezi, timpul se mãsoara altfel, parcã curge un pic mai repede. Nici nu mi-am dat seama când a trecut.

- Ai o pereche preferată?

- Nu, nici nu vreau sã dezvolt vreun ataşament pentru cineva din casã. Vreau sã rãmân imparţialã, nu asta e menirea mea acolo. Toţi îmi sunt la fel de dragi. Îi studiam deja de ceva vreme, înainte ca ei sã mã cunoascã pe mine, atât pe tv, cât şi pe antenaplay.ro, pentru cã acolo chiar le poţi vedea toate reacţiile, 24 de ore din 24. De ataşat nu poate fi vorba, nici nu cred cã vor fi tratamente preferenţiale. Vreau sã fiu un moderator impartial, care îşi face treaba cât mai bine.

- Cat a durat trainingul alaturi de Mirela Vaida? Te uitai la emisiune si inainte?

- Recunosc cã înainte de a mi se propune acest proiect nu eram un spectator dedicat, de cele mai multe ori nu eram acasã peste zi. De fapt, la noi în casã televizoarele merg mai mult pe desene animate. Însã de când am aflat, am început sã mã uit, mi-am fãcut şi cont pe antenaplay.ro, pentru a-i studia mai bine.

- Mai ai timp de pasiunile tale, de muzică şi teatru?

- Acum, deocamdatã, sunt în perioada în care îmi petrec foarte mult timp aici, tocmai ca sã mã obişnuiesc mai repede. Astfel cã, de cele mai multe ori, ajung acasã la sfârşitul zilei şi nu prea mai am timp de nimic, dar în timp lucrurile astea se vor regla. Deocamdatã “Mireasã pentru fiul meu” e un proiect prioritar şi cum la teatru e vacanţã în aceastã perioadã s-au aranjat lucrurile foarte bine.

Citește și
colaj de fotografii cu liviu dragnea si irina tanase
Din ce face bani Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Ce studii are și cu ce se ocupa
Din ce face bani Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Ce studii are și cu ce se ocupa
colaj foto cu dylan lombard
El e tânărul care nu are pic de grăsime în corp, indiferent ce ar mânca. Toți se uită ciudat la el când îl văd. Cum arată
El e tânărul care nu are pic de grăsime în corp, indiferent ce ar mânca. Toți se uită ciudat la el când îl văd. Cum arată
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

- Dacă ai fi doar o telespectatoare a emisiunii, de ce ai intra în Casa Mireselor?

- Pentru cã a fi parte dintr-un reality show este o experienţã unicã în viaţã. Cred cã aici poţi sã înveţi foarte uşor şi fãrã foarte multe repercusiuni cum sã relaţionezi, poţi observa, poţi afla cã şi faptele, dar şi vorbele au consecinţe, cã trebuie sã fi atent, cã dacã eşti o persoanã singurã, aici chiar îţi poţi gãsi jumãtatea. Înveţi o anumitã disciplinã, care în televiziune e obligatorie şi, de ce nu, la final, dacã publicul te voteazã, poţi avea şi un important câştig material şi de imagine.

- Crezi ca unii dintre concurenti vor fi mai putini deschisi fata de tine?

- Am ales sã nu intru în casã cu idei preconcepute şi nici nu-mi creez temeri înainte de a se întâmpla ceva. Am pornit în acest proiect cu ideea cã lucrurile vor funcţiona perfect şi cred cã ei au simţit asta. Deja dupã câteva zile de emisie au început sã mã cunoascã şi s-au deschis şi ei. Poate faptul cã în prima zi am fost eu puţin crispatã i-a determinat şi pe ei sã fie la fel, dar acum lucrurile s-au schimbat şi asta şi pentru cã şi eu m-am schimbat.

- Ai un program solicitant. Ti-e teama ca ai putea sa o neglijezi uneori pe fetita ta?

- Bineînţeles cã îmi e teamã. Incerc ca atunci când ajung acasã sã îi acord toatã atenţia, sã compensez cele câteva ore pe care le petrece fãrã mine, dupã ce se întoarce de la şcoalã. Dar şi înainte eu am avut un program destul de solicitant şi de haotic, plecam dimineaţa şi nu ştiam când mã întorc, aşa cã ea e obişnuitã cu programul meu.

- Care sunt temerile tale odata cu "acest nou inceput", asa cum ai scris pe Facebook?

- Nu ştiu dacã existã temeri, cel puţin nu în adevãratul sens al cuvântului. Eu îmi doresc sã mã autodepãşesc, mai ales cã proiectul ãsta e unul atipic, cu care eu nu m-am mai întâlnit din postura asta. Am mai fost implicatã într-un reality show, “Şerifi de România”, doar cã acolo am vãzut lucrurile din ipostaza de competitor.

- Tii legatura cu Mirela? Schimbati si impresii si sfaturi ca intre mamici?

- Da, ne întâlnim în casa emisiunii în fiecare zi, vorbim de copii, de emisiune, îmi mai spune mici dedesubturi, iar eu nu pot decât sã îi mulţumesc. E o mãmicã frumoasã şi un om generos.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Chef Cătălin Scărlătescu face dezvăluiri picante despre relația sa cu femeile! Fanilor nu le-a venit să creadă!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri