Pe Theo Rose o vezi mereu la tv, dar puțini știu că are o soră. Cum arată și cu ce se ocupă Raluca

Theo Rose este una dintre cele mai talentate artiste de la noi din țară, dar se pare că talentul ei este moștenire de familie, la fel cum e și frumusețea.

Raluca este cu 11 ani mai mare decât Theo Rose

Instagram

Dacă pe Theo Rose o vezi mereu la tv și este extrem de activă pe rețelele de socializare, despre sora ei nu se știu la fel de multe lucruri. Raluca este cu 11 ani mai mare decât Theo, iar dacă în viața reală sunt surori și sunt de nedespărțit, atunci când sunt pe scenă formează un duo imbatabil.

Sora lui Theo Rose este cântăreață de muzică populară, iar atunci când îmbracă straiele populare, aparițiile ei sunt de neegalat. Theo și Raluca au multe piese împreună, cele mai multe fiind inspirate din folclor.Theo și Raluca seamănă ca două picături de apă

Un lucru este cert când vine vorba despre cele două surori: sunt extrem de talentate, dar frumusețea lor este năucitoare. Ambele au trăsături superbe și se pot considera printre cele mai frumoase vedete din România.

Theo Rose a spus de-a lungul timpului că ea și Raluca sunt extrem de unite, mai ales că sora mai mare este cea care a învățat-o să cânte, dar i-a insuflat și dorința să iubească muzica tradițională și obiceiurile străvechi.Theo Rose, pe numele ei complet, Theodora Maria Diaconu, este originală din Ploiești, cântă de la vârsta de 4 ani și este considerată un adevărat fenomen în industria muzicală.

Aartista nu se dă în lături de la a aborda toate genurile muzicale, iar recent a colaborat cu doi arțiști cunoscuți de manele: Jean de la Craiova și Bogdan de la Ploiești.


Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri