Penelope Cruz, surprinsă când înota în mare. Arată fenomenal la cei 47 de ani, în costum de baie și pantaloni scurți

Penelope Cruz are 47 de ani, dar a reușit să își mențină o siluetă care atrage privirile. Actrița preferată a lui Pedro Almodovar a fost surprinsă recent când înota în mare, îmbrăcată într-un costum roșu de baie, iar ulterior când purta niște pantaloni scurți.

Penelope Cruz și Javier Bardem în 2018, la Cannes

Getty Images

Penelope Cruz este în plimbare prin Europa cea însorită. Ea și soțul ei, Javier Bardem, s-au bucurat de vacanța în Sardinia, împreună cu copiii lor, iar acum, actrița spaniolă a fost surprinsă într-o altă destinație, Fregene, tot Italia.

Citește și: Penelope Cruz, în tandrețuri cu soțul Javier Bardem în Sardinia. Cum i-au fotografiat paparazzi

Penelope Cruz, surprinsă când înota în mare. Arată fenomenal la cei 47 de ani, în costum de baie și pantaloni scurți

Penelope Cruz a fost fotografiată în timp ce înota în mare, îmbrăcată într-un costum de baie roșu, al unui brand celebru, care costă 235 de lire sterline, a relatat Daily Mail. Actrița deținătoare de Oscar, în vârstă de 47 de ani, a ieșit apoi la o plimbare cu copiii și câinele ei, și a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți, din blugi, peste costumul de baie roșu.

Ea și soțul ei, Javier Bardem, au împreună doi copii: pe Leo, 10 ani, și pe Luna - șapte ani.

Cum s-au cunoscut Penelope Cruz și Javier Bardem

Penelope Cruz și Javier Bardem s-au întâlnit, pentru prima dată, în 1992, pe platourile de filmare a comediei spaniole ”Jamon Jamon”. Abia ani mai târziu, când au jucat din nou împreună, și-au dat o șansă ca iubiți.

Potrivit publicației Hello!, relația lor a fost confirmată în octombrie 2007, când au apărut primele fotografii de cuplu dintr-o vacanță petrecută în Maldive. La trei ani de la începutul relației, Cruz și Bardem au bifat prima apariție publică ca pereche. Se întâmpla la Premiile Goya din 2010, echivalentul spaniol al Oscarurilor.

Mama lui Javier Bardem a decedat la 82 de ani

Recent, Javier Bardem și-a pierdut mama, iar acesta a postat pe Instagram o fotografie în memoria acesteia, alături de un mesaj emoționant.

"Ne-am luat rămas bun de la mama, așa cum a vrut. Cu inima încărcată de dragoste. Cu tandrețe și zâmbet. Și cu sufletul plin de recunoștință pentru miile și miile de mesaje de afecțiune, respect și admirație, pentru Pilar Bardem. Pentru mama noastră. Prieteni, colegi și străini care și-au luat timp să scrie și să ne copleșească cu dragostea lor. Să ne amintim de ea vie, fericită și luptătoare. Mulțumesc pentru acest val de dragoste. Carlos, Mónica și Javier", a fost mesajul actorului, postat pe Instagram.

Și Penelope Cruz a postat o fotografie pe Instagram după decesul lui Pilar Bardem, cu un mesaj lung, în semn de recunoștință. "Dragă Pilar! Mă uit la această fotografie și mă întreb care ar fi fost reacția noastră dacă cineva ne-ar fi spus atunci că soarta are planuri minunate de a ne uni dincolo de cinema. (...) Ai fost întotdeauna atât de blândă cu mine! Nu poți visa la o soacră mai bună. (...) Mulțumesc că mi-ai împărtășit în toți acești ani înțelepciunea și umorul tău! Te iubesc mult. Te voi purta mereu în inima mea. Mulțumesc, Pilar", a scris Penelope Cruz.

Ultimele știri