Căutare Live

Pepe, “Inima mea”. Solistul a făcut un duet de senzație cu fetița lui. Cât de talentată este Rosa

Pepe a făcut un duet senzațional cu fetița lui, Rosa, în studioul său. Cei doi au cântat hitul "Inima mea" și au strâns aproximativ 40.000 de vizualizări pe Instagram.

Pepe, “Inima mea”. Solistul a facut un duet de senzatie cu fetita lui. Cat e de talentata Rosa

Instagram/Pepe

Fetițele Ralucăi Pastramă cu Pepe, Maria şi Rosa Alexandra sunt pline de viaţă, deştepte şi au moştenit o mulţime de trăsături de la mama, dar şi de la tatăl lor. Maria a împlinit pe 15 august 8 ani, iar mezina familiei, Rosa Alexandra, are deja 5 ani. Maria s-a născut chiar de Sfânta Maria, iar sora ei, Rosa, a venit pe lume chiar de Florii.

Pentru Pepe, anul 2020 a adus multe provocari și încercări printre care se numără și divorțul de soția sa, Raluca Pastaramă. Pepe este cel care a anunțat că relația sa s-a terminat, iar cei doi au decis să pornească pe drumuri separate. Artistul a mărturisit într-un interviu pentru Antena Stars că micuțele sale i-au dat cele mai importante lecții de viață în acele momente când destinul său căuta o cale pe care să se îndrepte.

Citește și: Raluca Pascu, prima imagine publicată după ce Pepe a anunțat că divorțează. Poza care a stârnit discuții pe internet

De curând, artistul a început un proiect muzical prin intermediul căruia aduce artiști cunsocuți din România, în studioul său unde țin concerte online.

Nu doar artiștii de renume au venit, ci și artiși mai micuți sau viitori artiși. Pepe s-a filmat împreună cu fetița lui, Rosa, în timp ce au cântat melodia "Inima mea". Ascultă duetul de senzație

Pepe face confesiuni cu lacrimi în ochi despre despărțirea de Raluca Pastramă

Citește și: Pepe încă poartă verigheta, chiar dacă a anunțat că divorțează de Raluca. Cum s-a filmat artistul

După despărţirea de Raluca, artistul s-a confruntat şi cu un episod care l-a marcat profund: „Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta.

Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor. Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei.

În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum. Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective.

Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam. Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, adaugă Pepe pentru Antena Stars.

Cum arăta Laura Giurcanu în copilărie. Imaginea adorabilă postată de fosta câștigătoare Next Top Model... Suri Cruise este deja o domnișoară în toată regula. Cât de mult a crescut fiica celebrului Tom Cruise...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x