Antena Căutare

Petre Roman s-a rupt de Catinca. Afla de ce!

Catinca Roman a povestit in exclusivitate la Acces Direct despre felul in care relatia tata-fiica cu Petre Roman a degenerat din pricina Silviei.

Catinca Roman a explicat ca legaturile sale cu Petre au incetat in momentul in care acesta a parasit-o pe Mioara, in favoarea Silviei Chifiriuc.

Luata prin surprindere de ce s-a intamplat, Catinca Roman a stat de vorba cu Petre si i-a explicat ca nu este normal ca ii intoarca spatele Mioarei cu atata raceala.

Reactia lui Petre Roman a fost izolarea completa de fiicele sale. "Nu era obisnuita cu asemenea gen de maniere, mai trecusem printr-un divort al mamei, dar acolo lucrurile au stat cu totul altfel", a spus Catinca Roman, satula totusi sa tot discute despre relatia cu tatal ei vitreg.

Articolul continuă după reclamă
Daniela Gyorfi a intinerit subit... Cristi Tanase i-a scuipat pe ziaristi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x