Căutare Live

Piturca a platit si a scapat! Vica Blochina a retras plangerea penala pentru abandon

Victor Piturca si-a achitat restanta fata de Vica Blochina. I-a pus in cont pensia alimentara pentru fiul sau, in valoare de 50.000 de euro. In semn de multumire, Vica si-a trimis avocatul la tribunal ca sa renunte la plangerea penala pentru abandon.

Avocatul Vicai s-a prezentat la sediul politiei, unde, potrivit Spynews, ar fi transmis vointa clientei sale de a renunta la plangerea penala pentru abandon. Decizia vine la doar cateva zile dupa ce Victor Piturca a platit pensia alimentara restanta catre fiul sau. Mai exact suma de 50.000 de euro.

"Cred ca Piturcă a platit de frica, pentru ca risca inchisoarea. Cu mine n-a vorbit si, de fapt, de cand i-am făcut plangere penala, n-a mai vorbit nici cu Edan. Cat timp n-a dat nici un ban, il mai suna din cand in cand, dar de ceva vreme, de cand s-a vazut obligat sa platească, nu l-a mai sunat deloc. Din pacate, incep sa cred ca pentru el, problema se punea cam asa: dragostea sau banii", spune Vica Blochina.

Selectionerul a ales sa plateasca dupa ce a aflat ca exista riscul sa faca chiar si inchisoare.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Justin Bieber, de nerecunoscut! A spus "DA" cererii in casatorie a unei fetite bolnave de opt ani...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri