Căutare Live

Portretul Reginei Elisabeta a II-a la împlinirea vârstei de 96 ani a fost publicat. Imagini de colecție cu Majestatea Sa| FOTO

Regina Elisabeta a II-a împlinește astăzi vârsta de 96 ani, iar Familia Regală a Marii Britanii a publicat portretul Majestății Sale sin acest an.

Regina Elisabeta a II-a împlinește astăzi vârsta de 96 ani, iar Familia Regală a Marii Britanii a publicat portretul Majestății Sale sin acest an.

Profimedia

La împlinirea vârstei de 96 ani, Regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată alături de doi cai albi, care stau în dreapta și în stânga ei. Majestatea Sa se află într-o grădină, iar în spatele ei este o magnolie superbă înflorită, albă.

Regina Elisabeta a II-a poartă o rochie kaki și o pereche de pantofi negri și zâmbește la camera pentru noul ei portret. Poza a fost făcută la Castelul Windsor luna trecută și este a patra poză din seria de fotografii publicate de Royal Windsor Horse Show. Majestatea Sa se află în compania a doi ponei, Bybeck Katie și Bybeck Nightingale.

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 96 ani

Pentru a o celebra pe Regina Elisabeta a II-a, Barbie a lansat astăzi o păpușă Barbie care e copia fidelă a Majestății Sale, în cinstea Jubileului de Platină care urmează să aibă loc în luna iunie a acestui an.

Citește și: Motivul pentru care Regina Elisabeta a II- este profund întristată. Dezvăluirea recentă are legătură cu copiii ei

Păpușa este făcută după chipul și asemănarea Reginei Marii Britanii și principalul scop al acestei jucării este să le arate fetițelor de pretutindeni că ele pot fi orice își doresc. Păpușa poartă o rochie ivoar lungă, o coroană pe cap ca cea pe care Regina a purtat-o în ziua nunții ei.

Pe rochia păpușii este aplicată o fundă roz și una albastră, ambele cu o simbolistică aparte. Cea roz e asemănătoare cu cea pe Regina Elisabeta a II-a a primit-o de la tatăl ei George al VI-lea, în timp ce cea albastră seamănă cu cea pe care Majestatea Sa a primit-o de la bunicul ei George al V-lea.

Regina Elisabeta a II-a a avut un an dificil

Anula cesta, Regina Elisabeta a II-a a întâmpinat mai multe probleme de sănătate care au determinat-o să renunțe la întâlnirile dese cu alți oficiali și să adopte conferințele online. Acest an este posibil să fi fost cel mai greu an pentru Regina care și-a plâns soțul, după ce Prințul Philip a decedat în aprilie 2021.

Citește și: Gest controversat al Reginei Elisabeta. La brațul cui a apărut la slujba de pomenire a Prințului Philip

Regina Elisabeta a II-a a fost încoronată la vârsta de 25 ani și domnește pe tronul Marii Britanii de 70 ani. Ea și Prințul Philip au avut o căsnicie de 74 ani, când acesta s-a stins din viață la vârsta de 99 ani.

Pandemia de coronavirus și problemele de sănătate care au survenit din cauza vârstei înainte au împiedicat-o pe Regina Elisabeta a II-a să mai fie la fel de active cum obișnuia să fie înainte. Cel care va urma la tron, după Regina Elisabeta a II-a, va fi fiul său, Prințul Charles, însoțit și susținut de Camilla, Ducesa de Cornwall.

Din cauza stării de sănătate instabile a Reginei din ultima vreme, au existat deja discuții și pregătiri cu privire la modul în care va opera Prințul Charles atunci când va fi să îi ia el locul pe tronul Marii Britanii.

Keanu Reeves și iubita lui s-ar fi logodit după patru ani de relație. Cine este femeia cu care el și-ar fi format o fami... La ce intervenție estetică a apelat Roxana, soția lui Florin Salam, înainte de nuntă. Cum s-a filmat în cabinetul esteti...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x