Povestea de viață a lui Dorian Popa: "Tatăl meu s-a separat de noi"

Dorian Popa a fost invitatul lui Mihai Gâdea la "Sinteza zilei".

Dorian Popa

Are succes în tot ce face, este sensibil și emotiv și fanii îl adoră. Care este secretul lui Dorian Popa?

"Încerc mai multe robinete și văd de unde curge apă. E bine să nu te limitezi la o singură sursă."

Spune că îi plac foarte mult copiii și de aceea are priză la cei mici: "Sunt un mare copil. Trebuie să conștientizăm că cei mici sunt viitorul nostru."

Dorian Popa de astăzi are o poveste grea, atipică. "Mama este o eroină. A reușit să crească doi bărbați în toată regula. Tatăl meu s-a separat de noi, iar mama ne-a crescut singură. Când ne-am dat seama că se dorește separarea, noi am rămas alături de mama care a făcut față cu brio situației. Mama a ținut foarte mult la educația noastră, lucru pe care îl respect extrem de mult la ea."

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri