Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Povestea lor de dragoste topește fanii. Unul dintre cele mai tinere cupluri urmează să se mute împreună

Perioada pandemiei a fost dificilă pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda, fiind un cuplu la început de drum.

Povestea lor de dragoste topește fanii. Unul dintre cele mai tinere cupluri urmează să se mute împreună

instagram/edwardsandaofficial/

Povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda are rădăcini adânci, de vreme ce ei se cunosc de mulți ani și sunt prieteni buni încă de dinainte să fie împreună.

Cei doi s-au cunoscut la Caracal, în urmă cu șase ani, când Edward a cântat în deschiderea concertului Cleopatrei. În 2018, patru ani mai târziu, frumoasa Cleo și Edward s-au reîntâlnit la studio întâmplător, când ea înregistra o nouă piesă, “Te las cu inima”.

Mi se pare ideal și ireal cum ne-am cunoscut noi.

După ce s-au întâlnit la studio, cei doi s-au împrietenit și au început să se vadă mai des, făcând multe drumuri Chișinău-București. Iubirea lor a început cum nu se putea mai bine, ei doi devenind cei mai buni prieteni și punând baze solide relației pe care aveau să o construiască.

Noi de la bun început am avut o chimie foarte specială.

Cleopatra spune că relația părinților ei este cel mai bun exemplu pentru ea. Pavel și soția sa sunt împreună de 20 de ani, fiind mereu un exemplu de răbdare și dragoste. De aceea, Cleopatra își dorește și ea o singură relație care să dureze o viață, urmând exemplul celor mai dragi oameni din viața ei.

După ce va termina liceul, Cleopatra plănuiește să se mute în București, dorindu-și să studieze teatrul la facultate. Acesta nu este singurul motiv pentru care frumoasa cântăreață vrea să se mute în capitală. Ea și Edward se vor muta împreună.

Îmi place foarte mult, mă simt foarte bine cu oamenii cu care lucrez.

Și faptul că are multe proiecte în capitală o ajută pe Cleo să decidă să aleagă Bucureștiul ca următoarea sa casă.

Întrebată fiind care sunt cele 3 dorințe de pe bucketlist-ul ei, Cleopatra a spus că își dorește să ajungă în Maldive cu Edward. Aceea ar fi prima lor vacanță pompoasă, spune cântăreața.

Chiar dacă ascultă foarte multă muzică și Lady Gaga este printre preferatele ei, Cleopatra spune că sunetul preferat este de departe vocea lui Edward.

Cleopatra a declarat că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în 2020, în toată nebunia cu pandemia, este relația cu Edward. Deși sunt împreună doar de câteva luni, sunt extrem de îndrăgostiți și siguri pe relația lor.

M-ai atras cu o privire, cu cel mai simplu lucru.

Pe lângă privirea lui, pe Cleo a atras-o pe la Edward și faptul că au foarte multe lucruri în comun și pot vorbi deschis despre orice. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil. Deși destul de tineri, ei gândesc matur când vine vorba de relația lor. Respectul, sentimentele și înțelegerea sunt cele mai importante pentru Cleo într-o relație de iubire.

Sursă: tvhappy.ro

Recomandari