Poza cu Viorel îmbrăcat în Moș Crăciun. Cum apare Veronica. Imaginea care i-a încântat pe fanii Stegarilor

Soții Stegaru se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă așa cum se cuvine, îmbrăcați în Moș Crăciun și în ajutorul acestuia, o elfiță îmbrăcată în verde.

Poza cu Viorel îmbrăcat în Moș Crăciun. Cum apare Veronica. Imaginea care i-a încântat pe fanii Stegarilor

antena 1

Veronica și Viorel se ocupă de pregătirile pentru Crăciun, fiind acum așezați la noua lor locuință de la țară. Cei doi soți, mai împliniți ca oricând știind că urmează să devină părinții unui băiețel, au împodobit frumos casa și s-au îmbrăcat în straie de sărbătoare.

Vulpița a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea și soțul ei, informându-i pe fanii lor că se vor întâlni cu soții Stegaru în Ajunul Crăciunului la Acces Direct.

Vulpița și Viorel organizează un concurs pe Instagram

Nu mai este o surpriză faptul că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au ajuns celebri după numeroasele lor apariții în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.

Chiar dacă aparițiile lor TV s-au rărit, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru nu au uitat să își țină aproape fanii. Recent, aceștia au organizat un concurs cu premii speciale pe pagina lor de Instagram.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Vulpița organizează un concurs în care oferă câștigătorului articole de îmbrăcăminte cu o vulpe drept mascotă. Fanul lor care va câștiga concursul va fi anunțat în Ajunul Crăciunului.

Soții Stegaru vor avea un băiețel

Soții Stegaru au venit în București pentru ca Veronica să facă o nouă ecografie. Înainte de a intra în cabinetul medicului, cei doi au pus un pariu.

Încrezătoare, dar emoționată, Vulpița a pășit în cabinetul medicului, în timp ce Viorel a așteptat afară. După consult, timp în care i-a auzit bătăile inimii bebelușului și după ce i-a aflat starea de sănătate, tânăra mămică a aflat și sexul bebelușului. Medicul i-a spus că va avea un băiețel.

De unde a primit Veronica Stegaru porecla de Vulpița

Cuplul Veronica și Viorel Stegaru a devenit celebru în România, ca urmare a prezentării în cadrul emisiunii Acces Direct a evenimentelor lor familiale. Încă de când a apărut la emisiune, Veronica a primit o poreclă din partea prezentatoarei Mirela Vaida.

Veronica Stegaru a primit porecla de „Vulpița” chiar de la prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”. Mirela Vaida a remarcat șiretenia femeii, așa că porecla pe care i-a oferit-o a venit extrem de natural și a fost îmbrățișată de toți cei care o cunosc pe Veronica.

Vulpița din Blăgești, care este însărcinată cu al doilea copil, a împlinit recent vârsta de 23 de ani. Femeia împreună cu soțul ei au plecat de la părinți pentru că nu mai suportau criticile acestora referitoare la lipsa locurilor de muncă și au primit o casă în Buzău, din partea unui telespectator. Cei doi s-au instalat în noua casă, însă peripețiile din familia lor sunt departe de a se fi terminat.

Ultimele știri