Poza de 16.000 de like-uri care i-a înnebunit pe fanii Danielei Crudu. Cum arată într-un set de lenjerie intimă din dantelă

Daniela Crudu este unde dintre cele mai râvnite și focoase brunete din showbiz-ul românesc. Vedeta face senzație cu aparițiile incendiare din mediul online.

Daniela Crudu a înnebunit fanii din mediul online cu lenjeria ei intimă

Cum arată poza de 16.000 de like-uri cu care i-a înnebunit Daniela Crudu pe fani

Recent, Daniela Crudu a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea foarte sexy. Vedeta s-a lăsat fotografiată în cele mai senzuale ipostaze într-o lenjerie intimă din petale dantelate.

Ținuta i-a scos în evidență bustul generos, picioarele lungi și bronzul perfect. Cruduța i-a înnebunit pe fani cu talia ei subțire și corpul perfect.

Această poză este dovada clară că Daniela Crudu este posesoarea unui abdoment perfect plat și a unor picioare senzaționale.

Frumoasa asistentă TV îi pune pe jar pe cei 682 mii de urmăritori de pe Instagram cu fotografii în ținute de-a dreptul atrăgătoare.

Sacrificiile pe care le face Daniela Crudu pentru a avea un corp perfect

Daniela Crudu arată demențial, însă face multe sacrificii pentru a-și păstra corpul de invidiat. Vedeta merge foarte des în sala de sport și face cât mai multe exerciții fizice, dar a renunțat și la alimentația nesănătoasă.

Ultimele știri