Căutare Live

Poză rară cu Delia în costum de baie. Artista a publicat "cel mai tare selfie" și i-a surprins pe fani

Aparițiile Deliei taie răsuflarea de fiecare dată, ea fiind un artist extrem de asumat cu propriul stil. Pare că niciodată nu ține cont de reguli și trăiește exact așa cum simte, iar publicul apreciază de fiecare dată lejeritatea vedetei. Iată "cel mai tare selfie" sub apă, cu artista în costum de baie

Poză rară cu Delia în costum de baie. Artista a publicat "cel mai tare selfie" și i-a surprins pe fani

Instagram/Delia

Cu mai bine de două milioane și jumătate de urmăritori doar pe pagina de Instagram, artista face furori de fiecare dată când postează o fotografie sau un videoclip și asta pentru că Delia nu se rezumă la o apariție simplistă, ci vrea să iasă din obișnuit într-un stil original, lucru care o face să devină atât de admirată în rândul a milioane de români.

De curând, cântăreața a postat o fotografie care a atras atența a mii de fani. Artista este în costum de baie, scufundată toată în apă.

O mai recunoști? Imagini rare cu Delia din copilărie

De curând, Delia a publicat câteva poze din intimitatea copilăriei sale. Extrem de atașată de viața de familie, Delia arată de fiecare dată că rădăcinile de unde își trage seva se află în copilărie, dar și în casa părintească. Dovadă sunt multe dintre piesele sale, printre care și "Cine m-a făcut om mare".

Citește și: Cum arătau părinții Deliei în tinerețe. Artista a publicat o poză din arhiva personală

Toată lumea știe cum arată Delia în prezent și, poate, cum arăta acum câțiva ani în urmă, însă puțini sunt aceia care știu cum era vedeta în adolescență și în copilărie. Fătă make-up, fără filtre, fără haine pompoase, ci pură simplitate!

Fiica unui mare artist și producător muzical aduce acuzații grave tatălui ei, faimosul Dr. Dre: "Nu l-am mai văzut ... Cum arată bradul de Crăciun al Prințului William și Ducesei Kate Middleton. Cu ce se deosebește de alți pomi festivi din...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x