Poza rară pe care Augustin Viziru a postat-o cu familia sa. Cine este iubita lui

Augustin Viziru, celebrul actor român cunoscut pentru rolurile sale din telenovele și filme românești, are o familie minunată, fiind extrem de fericit că în 2020 a devenit tătic pentru prima oară.

Poza rară pe care Augustin Viziru a postat-o cu familia sa. Cine este iubita lui

instagram

Fiind foarte discret în ceea ce privește viața lui persoanală, actorul și-a ținut relația secretă multă vreme și nu a vrut să se știe cine e femeia care l-a cucerit și l-a făcut tată pentru prima oară. Augustin a fost surprins de paparazzi la începutul anului trecut alături de iubita sa blondă, aceasta fiind singura poză cu frumosul cuplu făcută de presă, potrivit cancan.ro.

Frumoasa iubită a lui Augustin nu este persoană publică, iar actorul a evitat să se afișeze în public cu aceasta pentru a-și păstra viața persoanală și relația de cuplu privată.

Într-o emisiunea TV, actorul a mărturisit că a cunoscut-o pe cea care i-a dăruit o fetiță într-un local și a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut în 2019 și de atunci sunt împreună. Cu toate acestea, el nu a vrut să dea prea multe detalii.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Augustin și iubita sa au devenit în 2020 părinți pentru prima dată, având o superbă fetiță pe nume Maria. Actorul, care a jucat mai mereu roluri de băiat rău, a devenit un tătic responsabil și extrem de emoționat în preajma fetiței sale. El postează adesea poze cu micuța Maria pe contul său de Instagram.

De sărbători, actorul a postat prima fotografie alături de frumoasa familie pe care o are, mândrindu-se cu o iubită superbă și o fetiță care îi seamănă leit. Fotografia de pe contul său de Instagram a strâns peste 11.000 de aprecieri.

Augustin Viziru și fosta sa relație

Actorul a fost căsătorit și a avut o relație de 11 ani cu Oana Mareș. Cei doi au divorțat și relația lor nu s-a încheiat pe cale amiabilă, ci dimpotrivă, a fost vorba de un scandal monstru. Se pare că fosta lui soție îl înșelase, iar acesta a fost motivul pentru care actorul a divorțat.

După divorț, în 2011, el a povestit:

Ce-am învățat din fosta mea căsnicie a fost un singur lucru. Din păcate, noi ce vedem când suntem mici facem în oglindă când ne facem mari. La 20 de ani, eu nu aveam ce să caut într-o relație din punctul meu de vedere pentru că eram tânăr și făceam ce voiam. M-am băgat într-o relație mai mult de dragul de a avea o relație. Dar eu, în toată relația mea, mințeam și când dormeam”.

Cine este Augustin Viziru

Augustin Viziru este fratele cântărețului și actorului Lucian Viziru. Augustin este absolvent al liceului Jean Monnet și al facultății A.N.E.F.S. – Tenis. Deși toți îl cunoaștem pentru rolurile sale din filme și seriale românești, Augustin este și un sportiv de seamă.

El a fost antrenor de tenis, antrenor de fotbal, iar biliardul este unul dintre sporturile sale preferate, participând la o serie de concursuri. De asemenea, datorită performanțelor sale, el a devenit Campion Balcanic la Biliard și a câștigat locul I la Campionatul Oficial de Biliard din România.

Primul rol l-a primit în 2005, când a jucat în telenovela “Lacrimi de iubire”, alături de fratele său. Apoi el a jucat în “Iubire ca în filme”, “Regina”, “Aniela” și “Iubire și onoare”, împrietenindu-se cu numeroși actori și actrițe pe platourile de filmare.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri