Poză senzațională cu blonda de la Hollywood în bikini. Cum arată Sharon Stone

Sharon Stone, care a debutat de curând în serialul Ratched marca Netflix, la cei 62 de ani ai săi, are o siluetă de invidiat.

Poză senzațională cu blonda de la Hollywood în bikinii. Cum arată Sharon Stone

hepta.ro

Ea a pozat într-un bikini minuscule, lângă piscină, purtând o cască pe cap. Poza a făcut furori pe contul ei de Instagram unde actrița a strâns 2,3 milioane de urmăritori.

Trupul ei de invidiat se datorează exercițiilor fizice și a stilului de viață sănătos pe care îl are. Ea mărturisește că face exerciții fizice pentru fiecare grupă de mușchi, în funcție de nevoile sale. Actrița face sport de 4-5 ori pe săptămână, folosind mereu stiluri diferite de mișcare, variind de la yoga la dans.

keepin my head together

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone) pe

Pentru a avea o siluetă suplă și pentru a-și menține sănătatea, Sharon nu bea alcool sau cafea, dar se bucură de gustări ocazionale, fiind o fană a cipsurilor.

În noul serial marca Netflic, Sharon joacă alături de Sarah Paulson, Cynthia Nixon și Judy Davis, potrivit hellomagazine.com.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri