Poze rare cu gemenii Annei Kournikova și ai lui Enrique Iglesias. Cum arată și cât de frumoși sunt la 3 ani

Frumosul cuplu format din cântărețul Enrique Iglesias și fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova se bucură de aniversarea de 3 ani a gemenilor lor, Lucy și Nicholas.

Poze rare cu gemenii Annei Kournikova și ai lui Enrique Iglesias. Cum arată și cât de frumoși sunt la 3 ani

profimedia

Anna, în vârstă de 39 de ani, a postat de curând două fotografii cu micuții ei, foarte zâmbăreți și fericiți. În primăvara acestui an, fosta jucătoare de tenis a devenit mămică pentru a doua oară, dând naștere unei alte fetițe, pe nume Mary.

Cum s-au cunoscut Enrique și Anna

Sunt discreți și și-au păstrat viața de cuplu departe de scandaluri și controverse. Enrique Iglesias și Anna Kournikova formează o familie de aproximativ 19 ani și au împreună trei copii minunați.

Povestea lor de iubire începe pe platourile de filmare ale uneia dintre cele mai de succes piese. Cântărețul Enrique Iglesias și campioana de tenis s-au întâlnit pentru prima dată la sfârșitul anului 2001, când Kournikova a preluat un rol în videoclipul piesei „Escape” a lui Enrique. Cei doi au împreună doi gemeni și o fetiță, iar în prezent trăiesc în Miami.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova, părinți fericiți

Frumusețea mezinei este debordantă. Mary Iglesias, care în curând va împlini 1 an, moștenește în mare parte trăsăturile mamei sale: ochi albaștri și păr blond. Gemenii cuplului par să semene tot cu frumoasa lor mamă, având părul blond și trăsături fine.

Iglesias, în vârstă de 45 de ani, şi Kournikova, în vârstă de 39 de ani, au devenit părinţi în decembrie 2017, când s-au născut gemenii Lucy şi Nicholas. Sarcina a fost ţinută secret, iar publicaţia americană TMZ a anunţat naşterea.

Cei doi au dorit să rămână discreți și în cazul celei de-a două sarcini au fost discreţi. Kournikova a născut pe 30 ianuarie, iar joi, pe reţelele de socializare, cei dou au publicat imagini cu fiica lor. „Soarele meu”, au scris ei în dreptul fotografiilor.

Cariera Annei Kournikova, o minune a tenisului

În 1998, Anna Kournikova a fost votată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea a avut o carieră de succes în tenis, devenind numărul 1 mondial și câștigând două titluri Grand Slam (Australian Open). Frumoasa rusoaică și-a făcut debutul în lumea tenisul profesionist la vârsta de 14 ani și astfel a fost numită cea mai tânără jucătoare de tenis.

Datorită muncii sale asidue, ea a câștigat Fed Cup pentru Rusia, trofeu ce a ajutat-o să ajungă direct la U.S. Open la vârsta de doar 15 ani. La 16 ani, Anna a reușit să ajungă în semifinalele de la Wimbledon. Frumoasa jucătoare de tenis s-a retras din tenis la vârsta de doar 21 de ani din cauza unor probleme la spate. De atunci, ea își urmează visul de a fi model, încheiând diverse colaborări cu branduri mari.

Ultimele știri