Căutare Live

Pregătiri pentru un revelion de milioane la Antena 1! Ce mesaj ne transmite Dan Negru înainte de trecerea dintre ani

Mai sunt mai puţin de trei săptămâni până la Revelion, toată lumea se pregăteşte. Unii acasă, alţii. pe platourile de filmare. Şi în acest an, Antena 1 pregăteşte un program special pentru noaptea dintre ani. Iar când spui Revelion, spui. aţi ghicit, Dan Negru.

Se fac douăzeci de ani de când colegul nostru vă aduce în case un Revelion de poveste, cu artişti unul şi unul, muzică şi multă voie bună. Vor fi sute de vedete şi în acest an în show-ul special.

"Cel mai important! Plecaţi de lângă televizor, de Revelion! Nu staţi lângă televizoare de Revelion. Nu stați lângă laptopuri, lângă telefoane. Staţi lângă cei dragi, e foarte important sa vi-i găsiți pe cei dragi. Dar, dacă nu aveţi cu cine să faceţi revelionul, nu aveţi niciun om drag în preajmă, staţi cu Negru!", spune Dan Negru.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri