Antena Căutare

Preotul, care i-a ținut slujba lui Răzvan Ciobanu, face lumină după revolta prietenilor designerului: „Puțini știu cine era Răzvan și ce ne lega”

Celebritățile, care au asistat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, au fost revoltate de vorbele rostite de preotul Șerban Ion, cel care a oficiat slujba dinaintea dificilei despărțiri. La câteva zile după tragicul eveniment, reprezentantul bisericii ortodoxe a decis să vorbească

Celebritățile, care au asistat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, au fost revoltate de vorbele rostite de preotul Șerban Ion, cel care a oficiat slujba dinaintea dificilei despărțiri. La câteva zile după tragicul eveniment, reprezentantul bisericii ortodoxe a decis să vorbească.

Într-un scurt interviu acordat jurnaliștilor de la Adevărul, preotul a ținut să se apere în fața valului de acuzații care i s-au adus, fiind convins că oamenii nemulțumiți nu au înțeles mesajul pe care el a dorit să-l transmită în timpul slujbei.

Reprezentantul bisericii a dezvăluit că este unchiul celebrului designer și că niciodată nu ar fi cutezat să rostească vorbe grele despre acesta:

„Dumnezeu ne iartă, oricât de mult am greşi, numai ca noi să ne recunoaştem greşelile; am dat un exemplu luat din Pateric: un tânăr frate de mănăstire a văzut o fată frumoasă şi zis că el vrea să se însoare cu ea. A mers la tatăl fetii, care era preot păgân. Acesta a spus că întreabă pe dumnezeul lui (diavolul) dacă acceptă. Diavolul i-a cerut tânărului să se lepede de Hristos, Botez şi mânăstire. „Accept”, a zis tânărul. Dar diavolul a zis tatălui „să nu i-o dai pentru că Dumnezeul lui nu l-a părăsit, este cu el”. Atunci tânărul şi-a venit în fire şi a gândit că dacă el s-a lepădat de tot ce era mai sfânt şi totuşi Dumnezeu nu l-a părăsit, atunci rămâne în mânăstire. Poate de aici au tras ei concluzia că eu am făcut aluzie la gay, căsătorii heterosexuale. Nici prin gând nu mi-a trecut aşa ceva.”, a spus preotul pentru Adevărul.

Filmarea uitată cu Răzvan Ciobanu: „Au venit acasă și m-au luat. Am consumat droguri și am suportat consecințele”... Delia, căsătorită de 7 ani cu Răzvan Munteanu. Care e cel mai nebunesc gest făcut din dragoste...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x