Căutare Live

Presa din Europa a scris că Salvador Sobral ar mai avea doar câteva luni de trăit! Managerul câștigătorului Eurovision 2017 a făcut primele declarații

Presa din Europa a scris despre Salvador Sobral, cel care a câștigat ediția din 2017 a Eurovisionului că ar fi bolnav grav și are nevoie de un transplant de inimă pentru a supraviețui.

Presa din Europa a scris despre Salvador Sobral, cel care a câștigat ediția din 2017 a Eurovisionului că ar fi bolnav grav și are nevoie de un transplant de inimă pentru a supraviețui.

O mare de oameni l-a primit pe aeroportul din Lisabona pe Savador, considerat "erou național", după ce a reușit să aducă prima victoria din istoria țării la concursul Eurovision. România s-a clasat pe locul al șaptelea.

Cu flori, steaguri și numeroase pancarte, în care îi mulțumeau pentru această victorie, compatrioții lui Sobral l-au așteptat cântând fragmente din piesa câștigătoare, 'Amar pelos dois', ('Iubind pentru doi') până ce artistul a sosit vizibil copleșit însoțit de sora sa și compozitoarea cântecului, Luisa Sobral.

Potrivit Agerpres, artistul a fost escortat de poliție, la ieșirea din aeroport, în timp ce mulțimea îi scanda numele și făcea poze cu el. A fost primul contact al lui Sobral și al surorii sale cu mulțimea exaltată de triumful la concursul Eurovision de sâmbătă seară.

"Încă nu știu cum voi face față acestui succes. Sper că lucrurile vor reveni la normal și voi continua să cânt. Poate că de-acum încolo ar trebui să cresc prețul biletelor la concert", a declarat artistul.

Succesul artistui a fost completat și de o poveste apărută în presa din toată Europa, care a susținut că Salvador ar fi bolnav. În acest sens, managerul său a ținut să facă lumină, negând vehement că artistul ar avea probleme cardiace și ar necesita un transplant de inimă.

„Zvonurile privind problemele cardiace sunt complet false. Se simte foarte bine după operaţia de hernie, se recuperează. Participarea la Eurovision nu reprezintă un risc şi nici cariera lui nu este în primejdie. Aproape toate concertele lui Salvador sunt sold-out“, a explicat reprezentanta artistului pentru o publicație din Portugalia.

Momente dramatice pentru medicul Cristian Andrei. A fost implicat într-un accident teribil!... Drama neștiută a Ilincăi: „Înainte de finala Eurovision medicii mi-au dat vestea! Nu știam ce să mai fac. Trebuia să sch...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri