Prezentatoarea Observatorului matinal este extrem de sexy. Cum arată Iuliana Pepene într-o pereche de pantaloni mulați, de piele

Iuliana Pepene, frumoasa prezentatoare a Observatorului matinal, a postat de curând o fotografie care i-a intrigat pe urmăritorii ei de pe Instagram.

Prezentatoarea Observatorului matinal este extrem sexy. Cum arată Iuliana Pepene într-o pereche de pantaloni mulați, de piele

instagram

Frumoasa blondă care ne face diminețile mai ușoare, la Observator matinal, are o siluetă de invidiat. La cei 29 de ani ai săi, Iuliana apare mereu în ținute încântătoare atunci când prezintă Observatorul.

Chiar și în timpul liber, Iulianei îi place să se fotografieze în ținute sexy, care îi pun în valoare formele.

Mereu plină de energie și gata să ne anime diminețile, Iuliana are multe pasiuni, pe lângă cea de reporter și prezentator. Ea este pasionată de gătit, călătorii, modeling și iubește mașinile puternice. De asemenea, Iuliana e pasionată și de pictură și echitație.

Despre pasiunea ei pentru mașini și motociclete, Iuliana a dezvăluit:

„Lumea auto-moto îmi este slăbiciune, pasiune hobby. (...) Nu lipsesc de la saloanele auto, fie de la Frankfurt, Paris ori Geneva. Pe lista mea de dorințe e notată și o emisiune cu și despre mașini.”

Iuliana se descrie ca fiind un „om extrem de optimist, ambițios, entuziast, plin de energie și pregătit pentru noi provocări. Sunt recunoscută în redacție ca fiind o `bombă de energie`. Îmi place să transform fiecare zi de muncă într-o distracție și un prilej de bucurie.”

Despre secretul siluetei ei, Iuliana a povestit într-un interviu pentru click.ro că nu urmează o dietă specială și că totul se rezumă la multă muncă.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă. Dacă stau să le citesc etichetele, plec fără să cumpăr nimic. (…) Îmi plac legumele, crude, fierte, pe grătar, peştele cu ciuperci, ori tartarul de ton sau vită, piureul cu trufe şi nelipsitele salate. Fiecare farfurie trebuie sa conţină culoare. Nu mă omor după alimente crocante, prăjite, ori fast-food. Cred că ăsta-i norocul meu”, a mai adăugat prezentatoarea.

Cariera sa la Observator

Drumul spre pupitrul Observatorului a început la Intact Media Academy. Capacitatea ei de improvizație și adaptabilitatea rapidă au fost cele două calități care i-au asigurat un loc în fața camerelor de filmat.

Zi de zi, alarma Iulianei Pepene sună la 3 dimineața. La ora la care cei mai mulți se bucură de un somn adânc, pentru prezentatoare începe o nouă zi.

„Meseria de jurnalist, caracterizată de pasiune și curiozitate, are un farmec aparte, greu de descris, dar odată ce i-ai simțit gustul, devine ca un microb de care nu mai poți să scapi. Și nici nu-ți dorești asta. Gabriel Garcia Marquez spunea într-un interviu că nu există meserie mai frumoasă. Îi dau perfectă dreptate.”

Cine e iubitul Iulianei Pepene

Iuliana este într-o relație de mai bine de un an cu Dragoș Bercea, un tânăr în vârstă de 30 de ani. Acesta este cunoscut pentru că a fost finalist la emisunea "Top Chef". El deține restaurantul "Cabana Vânătorilor", din Corbeanca și este un bucătar de excepție.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri