Prima fotografie cu iubita lui. Victor Slav s-a afișat alături de frumoasa blondă care i-a furat inima

Victor Slav s-a afișat alături de o frumoasă blondă, noua lui iubită, postând fotografii cu ea pe rețelele sociale.

Prima fotografie cu iubita lui. Victor Slav s-a afișat alături de frumoasa blondă care i-a furat inima

instagram

Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a dorit să înceapă noul an cu dreptul. Astfel, în noaptea dintre ani, el a postat pe pagina sa de Facebook și pe cea de Instagram prima fotografie alături de frumoasa lui iubită.

Noua iubită a lui Victor Slav

Victor se laudă cu o blondă superbă, cu un bust amplu, care a purtat un machiaj strident și o pereche de cercei over-sized, asortați la o ținută neagră, în seara de revelion.

Din nefericire, pe lângă mesajele și comentariile de felicitare, nu au întârziat să apară și comentarii răutăcioase la adresa felului în care arată noua iubită a fostului prezentator. Unii spun despre ea că are implanturi mamare.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Mulți dintre cei care au comentat la fotografia lui Victor au găsit și asemănări între ea și Bianca Drăgușanu, fosta soție a acestuia. Noua fotografie cu noua lui iubită a strâns peste 20.000 de aprecieri.

Fosta soție a lui Victor Slav

Victor Slav și Bianca Drăguşanu intrau într-o idilă fierbite pe platourile de filmare în anul 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, dar nu pentru mult timp, asta pentru că neînțelegerile din cuplu au dus la divorț pronunțat în anul 2014.

Deși actele i-au separat, legătura sentimentală între cei doi a rămas neatinsă, astfel că la scurt timp după divorț cei doi s-au împăcat fără a mai ieși în fața stării civile. Imediat după ce au decis să o ia de la capăt, Bianca Drăgușanu a rămas însărcinată aducâd-o pe lume pe micuța Natalia Sofia Slav.

Natalia Sofia este fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Micuța are vârsta de patru ani și își petrece timpul atât la mamă, cât și la tată. Deseori, aceasta este îngrijită de bunica sa, mama Biancăi, care locuiește la Deva.

În toamna anului 2018, Victor Slav și Bianca Drăgușanu puneau capăt pentru totdeauna unei relații de iubire, păstrând totuși o relație apropiată pentru ca micuța Sofia să nu simtă lipsa unuia dintre părinți: „Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu ştim ce ne rezervă viitorul, dar ştim că vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni maturi, care îşi asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenţei noastre.

Vă suntem recunoscători că aţi fost mereu alături de noi şi, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectaţi alegerea. Ne dorim şi sperăm ca orice speculaţie să se oprească aici. Vă mulţumim şi vă asigurăm de toată aprecierea şi afecţiunea noastră!“, au declarat la acea vreme cei doi pentru wowbizz.ro.

Ultimele știri