Prima imagine cu burtica de gravidă a Valentinei Pelinel: "Amândoi ne bucurăm de acest copil"

 

După ce zvonurile cum că se iubește cu Cristi Borcea, deși fostul acționar de la Dinamo se află în spatele gratiilor, Valentina Pelinel a venit cu vestea bombă: este însărcinată și urmează să aducă pe lume cel de-al șaptelea copil al milionarului.

Pelinel a dat vestea pe Facebook, însă a dat amănunte despre momentul fericit al vieții sale la emisiunea "Agentul Vip" de la Antena Stars, acolo unde și-a afișat și burtica de gravidă. Deși este la început, Valentina pare să radieze de fericire.

Valentina Pelinel a fost invitata lui Cristi Brancu la Antena Stars

”Nu am avut probleme, analizele sunt foarte bune. E un moment dorit și asumat. Nu te joci cu așa ceva. (...) E o chestie asumată de ambele părți, amândoi ne bucurăm de acest copil. Niciodată nu se va trezi un bărbat cu mine la ușă cu o astfel de surpriză, să-i spun tam-nesam că are un copil. (...) L-am visat cu ochii albaştri. Eu aş vrea ca cel mic să aibă ochi albaştri," a spus Valentina Pelinel.

Cristi Borcea are deja șase copii cu Mihaela Borcea, prima soție, dar și cu Alina, actuala soție, care i-a dăruit ultimul copil în urmă cu câteva luni.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe