Prima imagine cu inelul face înconjurul lumii! Prinţul Harry se poate considera un om la casa lui! Prinţul s-a logodit cu actriţa Meghan Markle

Prinţul s-a logodit cu actriţa Meghan Markle , iar nunta urmează să aibă loc în primăvara anului viitor. Anunţul a fost dat chiar de Casa Regală a Marii Britanii. Anterior, Meghan Markle a avut o întâlnire privată cu Regina Elisabeta a Doua, care şi-a dat acordul pentru căsătorie.

Prinţul s-a logodit cu actriţa Meghan Markle , iar nunta urmează să aibă loc în primăvara anului viitor. Anunţul a fost dat chiar de Casa Regală a Marii Britanii.

Anterior, Meghan Markle a avut o întâlnire privată cu Regina Elisabeta a Doua, care şi-a dat acordul pentru căsătorie. Desigur, şi Harry a obţinut binecuvântarea familiei logdnicei sale americane.

Fiul cel mic al prinţesei Diana are o relaţie de aproape un an şi jumătate cu actriţa. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Anunţul privind logodna prinţului Harry vine în aceeaşi zi în care fratele lui, William şi tatăl lor, Charles, au făcut public faptul că renunţă la burlăcie.

Ultimele știri