Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Prima reacție a Ralucăi Zenga după ce soțul său a confirmat divorțul. Declarația pe care toți o așteptau

În ultimul timp s-a tot speculat în presă despre divorțul dintre Raluca și Walter Zenga, dar iată că acum a venit și confirmarea.

Raluca Zenga, imagine de pe Instagram

Instagram

Chiar dacă sunt împreună de mai bine de 17 ani și au doi copii împreună, Walter Zenga a anunțat printr-o postare pe contul personal de Instagram că el și Raluca au depus deja actele de divorț și că din acest moment vor porni pe drumuri separate.

Prima reacție a Ralucăi Zenga nu a întârziat nici ea să apară, tot prin intermediul contului de Instagram. Aceasta a postat un story prin care lasă de înțeles că este bine și că va trece cu zâmbetul pe buze peste această perioadă grea, dar și că are oameni dragi alături care o ajută să facă față situației.


Raluca Zenga, instastory după confirmarea divorțului


Pentru a pune capăt speculațiilor, Walter Zenga a confirmat despărțirea și a precizat că principalul motiv este comportamentul româncei: "Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări! Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit. Atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor. Dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical , a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo!"

Walter și Raluca Zenga s-au căsătorit în anul 2005.

Recomandari