Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la circ
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cine este singurul politician care va lua parte la nunta fostului Principe Nicolae cu Alina-Maria Binder

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai și fost Principe al României, se căsătorește duminică, la Sinaia, cu Alina-Maria Binder, o tânără de 29 de ani, pasionată de aviație, iar la eveniment va lua parte un singur politician.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai și fost Principe al României, se căsătorește duminică, la Sinaia, cu Alina-Maria Binder, o tânără de 29 de ani, pasionată de aviație, iar la eveniment va lua parte un singur politician.

Conform Antena 3, singurul politician ce va fi prezent la nunta celor doi este primarul din Sinaia, care se arăta entuziasmat de faptul că nunta se desfășoară la Sinaia.

"Este un eveniment cu totul și cu totul special. După 70 ani avem o nuntă regală. Principele Nicolae este unicul moștenitor pe linie masculină al Regelui Mihai. Mă bucur că am văzut foarte mulți români pe bulevard. Le urez casă de piatră și să consolideze Casă Regală a României. De această nuntă s-au ocupat principele Nicolae cu Alina, i-am ajută cu privire la restricția circulației atât timp cât caleașcă va parcurge bulevardul. Ne-am luat toate măsurile de siguranță", a declarat edilul.

Recomandari