Antena Căutare

Primele declarații ale Prințului Harry despre pierderea bunicii lui, Regina Elisabeta. Ce a mărturisit îndurerat la Windsor

Prințul Harry a făcut o mărturisire sfâșietoare când se afla la Castelul Windsor, la două zile de la moartea Reginei Elisabeta. Însoțit de Meghan Markle, partenera sa și mama copiiilor lui, acesta a vorbit deschis despre pierderea bunicii.

colaj de imagini cu printul harry si regina elisabeta a ii-a Galerie
Prințul Harry a făcut o mărturisire sfâșietoare când se afla la Castelul Windsor, la două zile de la moartea Reginei Elisabeta. Însoțit de Meghan Markle, partenera sa și mama copiiilor lui, acesta a vorbit deschis despre pierderea bunicii. | Getty Images & Profimedia

Prințul Harry și soția sa Meghan s-au reunit cu Prințul William și Kate Middleton pentru a merge la Castelul Windsor, unde oamenii au adus omagii pentru Regina Elisabeta.

Citește și: Sicriul Reginei Elisabeta a părăsit Castelul Balmoral, locul unde suverana a murit. Care e traseul cortegiului funeral

Ce a mărturisit Prințul Harry despre pierderea bunicii sale, Regina Elisabeta

Momentul a fost emoționant pentru Harry, care a fost consolat de cei prezenți. Sprijinit de Meghan Markle, el a vorbit deschis despre tristețea profundă pe care i-a provocat-o moartea Majestății Sale. Ducele a spus mulțimii că Windsor este acum gol fără bunica lui.

„Este un loc pustic acolo sus fără ea”, le-a spus el celor care se aflau în afara Castelului Windsor, conform HelloMagazine.

Harry a continuat să vorbească despre golul pe care Regina Elisabeta l-a lăsat în sânul familiei: „I-am simțit prezența în fiecare cameră în care a fost.”

Citește și: Momentul în care Meghan Markle șoptește ceva, apoi se pierde și nu știe ce sa facă. Ce i s-ar fi întâmplat la Windsor

Este prima apariţie publică pe care cuplurile regale o fac împreună de la decesul reginei. Cei patru membri ai familiei regale au primit o primire călduroasă din partea mulţimii adunate la porţile Castelului Windsor.

Prinţul Harry şi Meghan, Ducele şi Ducesa de Sussex, au dat mâna cu binevoitorii care s-au aliniat de-a lungul drumului spre Castelul Windsor.

Copiii Prințului Harry sunt acum Prinţul Archie de Sussex şi Prinţesa Lilibet de Sussex

În urma decesului reginei, copiii lui Harry şi Meghan au devenit Alteţa Sa Regală Prinţul Archie de Sussex şi Alteţa Sa Regală Prinţesa Lilibet de Sussex, anunţă CNN.

Schimbarea este rezultatul unor convenţii create în urmă cu peste un secol. Conform regulilor stabilite de George al V-lea în 1917, nepoţii monarhului primesc automat titluri regale.

În calitate de nepoţi ai regelui Charles al III-lea, Archie şi Lilibet au acum dreptul de a fi prinţ şi prinţesă, în timp ce nu se calificau imediat ca strănepoţi ai reginei.

Citește și: Cum a încercat Prințul Louis să o consoleze pe Kate Middleton după moartea Reginei Elisabeta. Ce i-a spus a surprins-o

Anul trecut, Meghan a făcut o sugestie condamnabilă potrivit căreia acest titlu ar putea fi refuzat lui Archie din cauza strămoşilor săi de rasă mixtă.

Într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a declarat că un membru al familiei regale şi-a exprimat "îngrijorarea şi a purtat discuţii despre cât de închisă ar putea fi pielea lui când se va naşte".

"Asta mi-a fost transmisă de Harry. Au fost conversaţii pe care familia le-a avut cu el", a adăugat Meghan, dar a refuzat să dezvăluie cine a fost implicat în acele conversaţii. "Ar fi foarte dăunător pentru ei", a spus ea.

Sicriul Reginei Elisabeta a părăsit Castelul Balmoral, locul unde suverana a murit. Care e traseul cortegiului funeral... Soția pilotului Daniel Onoriu dezvăluie motivele din spatele divorțului. "Astea sunt scuze, motivele sunt altele&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x