Căutare Live

Primele imagini apărute după ce soția a ținut să precizeze că nu e gay. Hugh Jackman, fără haine pentru fani și fane 

Actorul în vârstă de 51 de ani a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a apărut complet gol într-o reclamă pentru un brand de încălțăminte din Australia.

Hugh Jackman, imagine din intimitatea casei

Profimedia Images

Noua reclamă îl aduce în fața fanilor și a fanelor pe Hugh Jackman în costumul lui Adam, purtând doar o pereche de șosete și încălțări. Dacă în prima parte a reclamei, actorul stă pe un scaun de birou și explică ce îi place cel mai mult la încălțările pe care le poartă, în secvețele următoare aceasta își schimbă poziția și stă cu picioarele sprijinite de birou.Ipostazele în care a fost surprins actorul sunt extrem de rare, acesta mai putând fi văzut în astfel de situații doar în rolul din filmul "Wolverine".

Recent, după ce de-a lungul timpului au existat mai multe zvonuri în ceea ce privește sexualitatea actorului, soția a reacționat și a spus că soțul său nu este gay, ba mai mult decât atât, aceasta a catalogat discuțiile drept "inventate" și "rău intenționate".

Citește mai multe aici: Unul din cei mai sexy bărbați ai planetei, acuzat că ar fi gay. Ce spune soția lui Hugh Jackman despre zvonurile din presă

Dovada că timpul nu iartă pe nimeni. Cum a ajuns să arate celebrul actor Bruce Willis la 65 de ani... Cu părul până la celebrul posterior. Cum arată J.Lo după ce își pune extensii după moda momentului...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x