Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Primul interviu al mamei lui Michael Jackson: „Copiii au mers de zece ori la morga sa-i vada cadavrul”

Seara trecuta, mama lui Michael Jackson a acordat primul interviu de la moartea megastarului, interviu difuzat in emisiunea „60 de minute” de televiziunea Australiana.

„Cei trei copii ai luiMichael Jackson au mers de zece ori la morga pentru a vizita cadavrul tatalui lor”.

Paris - fiica starului - este puternic traumatizata dupa moartea tatalui sau. Ea a incercat sa se sinucida in cursul acestui an. „Tipa si plangea atunci cand Michael a murit si spunea Paris a suferit ingrozitor dupa moartea lui Michael. Avea fotografii cu el peste tot in camera. Toate fotografiile atarnate pe pereti trebuiau sa fie cu tatal ei.

Toti trei auu suferit ingrozitor. Ei s-au dus de vreo zece ori la morga unde se afla tatal lor. Cand am intrebat-o pe LaToya ce tot fac copii acolo mi-a spus ca isi saruta si isi imbratiseaza tatal.”

In varsta de 83 de ani, mama lui Michael are 26 de nepoti si 11 stranepoti. S-a transformat acum intr-un inger pazitor pentru cei trei: Prince Michael – 16 ani, Paris 15 ani si Blanket – 11 ani. In ciuda varstei inaintate, ea declara ca nu este atat de batrana incat sa nu poata avea grija de nepotii sai, insa admite ca unele lucruri le face diferit: „Nu mi-a placut ca micutii sa poarte masti in public, asa ca dupa moartea fiului meu nu le-am mai pus niciodata masca.”

Katherine Jackson spune ca ziua in care fiul ei a murit a fost cea mai proasta zi din viata sa: „Nu mai avusesem niciodata acel sentiment si nu vreau sa-l mai am niciodata.”

Foto: hepta.ro

Recomandari