Căutare Live

Primul portret oficial al Ducilor de Cambridge pentru celebrarea a 10 ani de la primirea titlului regal. Cum arată Kate Middleton

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au dat publicității primul lor portret de la celebrarea a 10 ani de când au primit titlul de Duci de Cambrdge.

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au dat publicității primul lor portret de la celebrarea a 10 ani de când au primit titlul de Duci de Cambrdge.

Profimedia

Ducii de Cambridge sărbătoresc un deceniu de când au primit titulatura de Duce și Ducesă în Familia Regală a Marii Britanii. În fotografie există câteva referințe legate de Prințesa Diana și Regina Elisabeta a II-a.

Primul portret al Ducilor de Cambridge, cu o semnificație aparte

Pictura deosebită îi înfățișează pe Kate Middleton și Prințul William în ținute extrem de elegante. Ducesa de Cambridge poartă o rochie lungă, verde smarald, care îi subliniază perfect silueta suplă. Rochia este asortată cu o pereche de pantofi de aceeași culoare, cu un detaliu prețios, din pietre.

Citește și: Prințul William și soția sa au decis și ei să se mute din Londra. Unde va fi noua lor locuință și ce i-a determinat să plece

Prințul William poartă un costum negru, o cămașă alba și o cravată albastră. Postura ducilor este una relaxată, amândoi fiind zâmbitori și joviali. Ducele de Cambridge o ține de mijloc pe iubita lui soție, iar mâna stângă o ține relaxat în buzunarul pantalonilor.

Rochia ducesei este marca Vampire’s Wife și a mai fost purtată în timpul unei vizite în Irlanda. Broșa pe care o poartă în piept a aparținut Reginei Elisabeta a II-a, în timp ce cerceii pe care i-a ales au fost ai soacrei sale, Prințesa Diana, Prințesa de Wales, potrivit The Telegraph.

În pictură, pe fundal, se poate observa un simbol architectural hexagonal care se regăsește pe multe dintre clădirile din Cambridge.

Ce a declarat artistul care a pictat portretul

Cel care a pictat portretul, artistul britanic Jamie Corth, a fost la Palatul Kensington de mai multe ori, acolo unde a avut mai multe întâlniri cu faimosul cuplu pentru a se asigura că tabloul se va ridica la înălțimea așteptărilor.

Tabloul emană eleganță, cei doi având un aer distins. Ducesa de Cambridge a ales să poarte bijuterii care au făcut istorie și onorează membrii Familiei Regale.

Citește și: De ce Kate Middleton o îmbracă pe fetița ei numai în albastru. Prințesa Charlotte e adesea fotografiată așa și nu e întâmplător

Portretul a fost realizat în 2021, în anul în care Ducii de Cambridge au împlinit 10 ani de căsnicie, dar ei au păstrat tabloul pentru o ocazie și mai specială pentru ei.

Artistul a declarat: “A fost un privilegiu pentru mine să fiu ales să pictez acest tablou”.

Acesta este primul portret pictat în care cei doi soți apar împreună. Portretul Ducilor de Cambridge va fi expus la Museul Fitzwilliam al Universității din Cambridge pentru 3 ani, după care va fi inclus într-un tur al galeriilor din Cambridge. De asemenea, tabloul va fi împrumutat Galeriei Naționale de Portrete în 2023 pentru redeschiderea acesteia.

Unde a dus gelozia lui Marius Elisei în relația sa cu Oana Roman. În ce stadiu al relației sunt cei doi... A murit Leluț Vasilescu, toboșarul trupei Compact. Artistul se lupta de câțiva ani cu o boală gravă...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x