Prințul George a împlinit astăzi opt ani. Fotografia drăgălașă cu el, făcută din nou de mama lui, postată pe Instagram

Prințul George își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Așa cum se întâmplă de ziua lui, în online a fost postată o fotografie cu el, făcută chiar de mama lui, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge. Iată cât de drăgălaș este.

Prințul George a împlinit opt ani pe 22 iulie 2021. Fotografia drăgălașă cu el, făcută din nou de mama lui, postată pe Instagram

Getty Images

E motiv de mare bucurie în Familia Regală a Marii Britanii. Prințul George își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Copilul cel mare al Ducilor de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, a împlinit opt ani.

Prințul George a împlinit astăzi opt ani. Fotografia drăgălașă cu el, făcută chiar de mama lui

Fotografia cu Prințul George a fost postată cu câteva ore înainte de ziua acestuia, 22 iulie, și a fost făcută chiar de mama lui, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, așa cum a fost menționat chiar în descriere. "Împlinește opt ani, mâine", a fost scris în mesajul descrierii, cu emoji-ul unui aparat foto, unde este menționată Ducesa.

În fotografie, Prințul George, așezat pe capota unei mașini, are un zâmbet larg, care îi luminează întreg chipul. Este îmbrăcat într-un tricou polo, bleumarin, cu dungi portocalii, și pantaloni scurți asortați, de un albastru închis.

Este deja o tradiție acest lucru, a scris People, ca Ducesa și Ducele de Cambridge să posteze o fotografie-portret cu fiul lor, viitor rege.

Aceeași sursă menționează că în fotografie ar fi totodată și un tribut subtil adus străbunicului băiatului, Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a murit pe 9 aprilie 2021 la vârsta de 99 de ani. Legătura este făcută discret. Mașina pe care stă așezat Prințul George, în fotografia de ziua lui, ar fi un Land Rover, o mașină preferată a Prințului Philip, al cărui sicriu a fost purtat pe o versiune personalizată a vehiculului, a scris People.

Fotografia a fost făcută la începutul acestei luni în Norfolk, unde familia regală deține o proprietate. Exact ca în alți ani, Kate Middleton a fost fotograful și a realizat cea mai frumoasă captură foto, de ziua aniversară a acestuia. De altfel, Ducii de Cambridge au postat de fiecare dată o fotografie-portret cu micuțul, de când acesta a venit pe lume.

Kate Middleton a fost fotograf, de asemenea, și în cazul fraților mai mici ai lui George, Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, și Prințul Louis, în vârstă de trei ani.

Și hainele Prințului George suferă schimbări, în jurul acestei vârste. Mulți experți în etichetă, a relatat People, spun că băiețeii din famiile regale încep să renunțe la pantalonii scurți, formali, cu șosete până la genunchi, și într-adevăr și Prințul George a fost văzut în haine de "adult", asemănându-se cu tatăl său, ocazional. De exemplu, chiar recent, când Prințul George a mers la un meci din cadrul EURO 2020, alături de părinți, și a fost în centrul atenției îmbrăcat într-un costum închis la culoare, cu o cămașă albă, respectiv o cravată asemănătoare cu a tatălui, Prințul William.

Citește și: Prințul George, mini copia tatălui William. Micuțul i-a copiat ținuta și a făcut senzație în tribune la Euro 2020

"Crește rapid, este mai mult decât un băiețel acum", a declarat recent, pentru People, Sophie Mirman, fondator și director creativ la Trotters. Ea a mai menționat despre Prințul William și Kate Middleton: "Cred că părinții lui George se pricep de minune, știu ce haine să poarte băiatul lor și la ce ocazii".

Ultimele știri