Căutare Live

Scandalul continuă în Marea Britanie. Prințul Harry, față-n față cu Regina Elisabeta a II-a pentru explicații privind decizia de a se retrage din viața familiei regale

Decizia luată de Prințul Harry și de Meghan Markle de a se îndepărta de familia regală și de a fi independenți financiar continuă să facă vâlvă în Marea Britanie. Mai mult de atât, Prințul Harry ar urma să-i dea explicații față-n față Reginei Elisabeta a II-a, în timp ce Meghan Markle ar putea să intervină prin telefon. 

Scandalul continuă în Marea Britanie. Prințul Harry, față-n față cu Regina Elisabeta a II-a pentru explicații privind decizia de a se retrage din viața familiei regale

Conform presei internaționale, reuniunea de criză va avea loc la reședința de vacanță, Sandringham, și vor fi prezenți, alături de Prințul Harry, tatăl acestuia, Prințul de Wales, Charles, și fratele, Prințul William, care anunța recent că toată viața a fost alături de Harry, dar, din acest moment sunt două "entități separate".

S-a aflat! Motivul secret pentru care Meghan și prințul Harry vor să plece în America! Are legătură cu copilul lor

De asemenea, aceste discuții vor avea loc în încercarea de a găsi soluții care să definească relația pe care ducii de Sussex o vor avea cu Familia Regală.

Mai mult de atât, Regina Elisabeta își dorește ca această soluței să fie găsită rapid, în doar câteva zile, însă, jurnaliștii de la BBC nu cred că acest lucru este posibil, motiv pentru care va dura un timp până când se va ajunge la un compromis.

Printre subiectele care vor fi discutate se numără și finanțarea pe care ducii o vor primi de acum încolo, dacă își vor menține titlurile regale și care vor fi îndatoririle regale pe care vor trebui să le îndeplinească pe viitor.

Prințesa Diana ar plânge! Prințul Harry și Meghan Markle, lovitură uriașă pentru familia regală! Reacția reginei

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat, săptămâna trecută, că vor să ”abdice” de la rolurile regale și să își dobândească independența financiară. Regina nu ar fi fost însă consultată înainte de a face anunțul, iar reprezentanții casei Regale declarau că familia regală este profund mâhnită și șocată, dar că discuții privind viitorul celor doi existau de mai multă vreme, subiectul fiind unul complicat.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri