Prințul Harry, gest emoționant pentru Prințesa Diana în plin scandal cu familia regala britanică

Prințul Harry a dorit să aducă un tribut mamei sale, Prințesa Diana, cu ocazia Zilei de 14 martie. În acest sens, a aranjat ca un aranjament floral să fie așezat pe mormântul acesteia.

Prințul Harry a dorit să aducă un tribut mamei sale, Prințesa Diana, cu ocazia Zilei de 8 martie

Profimediaimages.ro

Gestul emoționant al lui Harry vine în contextul neînțelegerilor cu familia regală britanică, la o săptămână după ce el și Meghan Markle au oferit un interviu lui Oprah Winfrey. În cadrul acestuia, au făcut dezvăluiri neașteptate, care au atras atenția asupra Palatului Buckingham.

Cum mormântul Prințesei Diana se află în Althorp Park, departe de locuința actuală a cuplului regal, Prințul Harry a fost nevoit să apeleze la serviciile unei florări pentru a-și celebra mama de 14 Martie.

Ce tribut i-au adus ducii de Cambridge Prințesei Diana

De Ziua Mamei, Palatul a anunțat că Prințul William și copiii lui cu Kate Middleton îi scriu scrisori Prințesei Diana în fiecare an pe 14 Martie.

Citește și: Reacția Prințului Charles după interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry la Oprah. Ce spune despre afirmațiile celor doi

Felicitările realizate de micuții ducilor de Cambridge sunt împodobite cu flori, inimi și iepuri.

”Dragă bunică Diana, Mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Tatei îi este dor de tine. Multă iubire, Charlotte”, sună mesajul notat de către fetița lui William.

Prințul George i-a urat bunicii sale un ”14 Marite fericit. Te iubesc foarte mult și mă gândesc mereu la tine. Multă iubire, George”.

Mezinul Louise este prea micuț pentru a putea scrie, însă și-a pus numele pe una dintre felicitările pregătite pentru Prințesa Diana.

Citește și: Ce sumă a moștenit Prințul Harry de la mama sa, de fapt. Averea extraordinară lăsată de Diana fiului mic

Ce declarații a făcut Prințul Harry în interviul pentru Oprah

Diana, mama lui William şi Harry, a murit în 1997, în urma unui accident de maşină, la Paris, pe când încerca să scape de paparazzi. Prinţii William şi Harry aveau 15, respectiv 12 ani.

Prinţul Harry a evocat de mai multe ori perioada de "haos total" care a urmat morţii mamei sale, ceea ce l-a determinat să facă din sănătatea mintală una dintre marile sale bătălii.

Citește și: Samantha, sora lui Meghan Markle, primele declarații după dezvăluirile făcute la Oprah: ”Ea și Prințul Harry vor divorța”

Despre sănătatea mintală a fost vorba şi în interviul lui Harry şi Meghan difuzat la CBS. Dar şi despre rasism. Aceste acuzaţii au afectat familia regală.

"Nu suntem o familie rasistă", s-a apărat prinţul William joi, în timp ce făcea o vizită oficială.

De asemenea, regina s-a arătat "întristată să afle până în ce punct ultimii ani au fost dificili pentru Harry şi Meghan".

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri