Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Vestea MOMENTULUI! Ce au anunțat Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle

Vestea momentului pentru milioane de britanici! Anunțul a fost făcut făcut în cursul zilei de luni și mesajul a făcut rapid înconjurul lumii. Ce au anunțat Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, la cinci luni de la nuntă?

Vestea momentului pentru milioane de britanici! Anunțul a fost făcut făcut în cursul zilei de luni și mesajul a făcut rapid înconjurul lumii. Ce au anunțat Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, la cinci luni de la nuntă?

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, vor deveni părinţi în primăvara anului 2019, au anunţat luni într-un comunicat reprezentanţii biroului de presă de la Palatul Kensington, citaţi de AFP, DPA şi Reuters.

"Alteţele lor regale ducele şi ducesa de Sussex sunt încântate să anunţe că ducesa de Sussex aşteaptă venirea pe lume a unui bebeluş, care se va naşte în primăvara anului 2019", se afirmă în comunicat, publicat pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

"Alteţele lor regale au apreciat sprijinul pe care l-au primit de la oameni din lumea întreagă după nunta lor din luna mai şi sunt încântaţi de faptul că pot să împărtăşească această veste fericită cu publicul larg", precizează acelaşi document.

Bebeluşul, primul copil al cuplului Harry-Meghan, va ocupa poziţia a şaptea în ordinea de succesiune la tronul britanic.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă, organizată la Castelul Windsor în luna mai, potrivit Agerpres.

Anunţul oficial despre sarcina ducesei de Sussex a fost făcut luni, în aceeaşi zi în care cuplul princiar Harry-Meghan a început primul său turneu oficial în străinătate, cu o vizită în Sydney. Turneul, organizat în regiunea Pacificului, va dura 16 zile şi include vizite în Australia, Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă.